Miért gondolják sokan, hogy aktatologatásért valaki fizetni fog nekik?
Mert azt hiszik az irodai munka automatikusan jobban fizet, mivel "értelmiségi"..
Ha magadtól sem josz rá, gondolom te is minimálbéres vagy, csak már betört a rendszer és élvezed, hogy más is keveset keres. Provokációnak gyenge..
Nos, ha nem lennének aktatologatók, akkor a havi fizetésed se érkezne meg soha :)
Vagy éhen döglenél amikor a boltok üresek mert nincs aki megrendelje az árut, stb, stb.
Menj, tanulj szakmunkásnak és örülj, hogy kevés a konkurencia.
"Menj, tanulj szakmunkásnak és örülj, hogy kevés a konkurencia."
Még csak szakmunkasnak sem akar tanulni. Betanított munkáért vár sok pénzt.
"nem teljesen improduktív tevékenységeket kell végezni!"
Ha én nem tologatnék odébb néhány aktát, akkor egyrészt nem lenne mivel dolgoznod, nem lenne mit feldolgoznod, másrészt nem lenne értelme, hogy a munkahelyeden vagy, mert az, amit amúgysem tudnál megtermelni, úgysem kerülne sehogy a vevőhöz.
Maradjunk annyiban, hogy egymásra vagyunk utalva. Engem az eszemért tartanak, téged az testedért. Egyikünk sem lenne meg a másik nélkül.
Én speciel azért gondolom, mert eddig is fizettek.
Hogy úgy mondjam, empirikus úton megszerzett tapasztalataimat extrapolálom az idővektorra.
Te meg most már menjél szépen visszatechnokolozni a fákra a leveleket, látod, már megint lehullottak.
Olyan nagyon sokat az aktatologatásért sem fizetnek sehol, nehogy azt hidd.
Olyan munkáért, ami nem igényel semmi kreativitást, önjáróságot, felelősségvállalást, stb, csak az exel táblázatokat kell időre kitölteni, túl sok pénzt sehol nem fognak fizetni.
Az "aktakukac" típusú értelmiségi igen rossz fajta!!!
Az egyetemeken, főiskolákon a TO-s aktakukacok, a legrosszabbak. Velem is nagyon sokszor bunkón, vagy lenéző, kioktató módon beszéltek, mintha egy egyetemi hallgatónak az lenne a fő dolga, hogy az ő idióta szabályaikat, meg előírásaikat A-Z-ig ismerje...
Annyira lélektelen idióták talán nincsenek, mint a hivatali, banki vagy szolgáltatós jogszabálymormoló aktakukacok, de majdnem olyan rosszak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!