Sokan miért nem szeretik a multinacionális cégeket?
Én is egy ilyennél dolgozom,elégedett vagyok velük.
Van 13-14. havi fizetés, évi fél milliós cafeteria.
De a fizetés nem minden.Maga a munkakörnyezet, munkakörülmények, amik nagyon jók, ha kevesebbet fizetnének akkor is itt dolgoznék, mert jó itt.
A cég ügyel az ott dolgozók szakmai fejlődésére is.
Én diszponensként kezdtem,aztán lettem beszerző, most pedig stratégiai beszerző.
Voltam kiküldetésen is több országban, egy nyaralásként is fellehet fogni.
Volt csoporttársak,ismerősök akik, állami érdekeltségű céghez mentek, csak kínlódnak.A fizetés gyenge, a szakmai fejlődési,előrelépési lehetőség csekély.Mindent a személyi kapcsolatokról függ.
Olyan ismerősöm is van, aki főiskola után egy kis céghez ment dolgozni könyvelőnek, pénzügyes mindenesnek.
Kézhez a maga 270 ezrét,ami az ő tapasztalatihoz képest nem rossz,de feketén, kevesebbre van bejelentve.
Emellett, nincsenek juttatások, 13-14. havi fizetés.
Ha multik alatt a kereskedelmi üzletláncokra gondolunk, azok munkáltatóként tényleg nagyon genyók,de még Németországban,Ausztriában is.Jobban kellene őket szabályozni.
De, a véleményem továbbra is az,hogy minél több nagyvállalatra, multinacionális cég kell az országba.
"egy kis céghez ment dolgozni könyvelőnek, pénzügyes mindenesnek.
Kézhez a maga 270 ezrét"
Akkor meg se mondom, hogy egy pénzügyes-könvvelő lány, akivel randiztam párszor nettó 120-ért dolgozott, és örült, mert itt azt mondja többet fizetnek, mint az előző munkahelyén. Ja és mindez tavaly volt...
Egyetértek.
Nálam álláskeresésnél kizáró ok, ha magyar tulajdonú a vállalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!