A munkáltatóm ki akarja fizetni az egyetemet! Mit csináljak?

Sőt van olyan munkahely, ami az órákat elismeri munkaidőnek, nekem is voltak ilyen csoporttársaim.
2005-2007 időintervallumban nettó 1000Ft-ot fizetett nekik a munkáltató minden tanóra után, 30 kredit az heti 30 óra és 30 000Ft/hét, havi 120 000Ft. Az a legviccesebb, hogy a csajszi a nem kötelező tantárgyakra be se járt, de volt annyi esze, hogy felvegyen mellé egy csomó töltelék tárgyat is.
"Hátulütője", hogy minden évért cserében 2 évet vállalnia kellett, hogy a cégnél töltsön, de szerintem inkább ez előny, biztos hely a végzés után.
Én is volt, hogy 44 kreditet csináltam egy félévben, viszont én az ösztöndíj és biztos koli érdekében csináltam. Végül fél évet csúsztam és totál 368 kredittel végeztem, otthonról havi 10 000-et kaptam, de sikerült.

Simán lehet, nekem is volt munkatársam aki kötött tanulmányi szerződést. Fizették a tanulmányait, elletve kéthetente 1-2 napot oktatáson volt, vizsgaidőszakban is elengedték szabadságra. Cserébe aláírta hogy X évig a cégnél fog dolgozni.
Az más kérdés, hogy te személyesen hogy hozod össze a munkát a tanulással.

nem mennék bele, mert akkor NAGYON fogsz tőle függni és kihasználhatja.
Ismerősömnek az autójába szállt bele a főnöke (pénzzel), és nagyon visszaél vele. Az ismerősöm nem mer nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!