Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Senior AP pozícióban vidéki...

Senior AP pozícióban vidéki multinál milyen kezdő fizetésre lehet számítani?

Figyelt kérdés

Bruttó

És Junior AP pozícióban?

Flowserve-ről lenne szó, ha esetleg ismeri valaki az ottani konkrét fizetéseket.

2017. szept. 3. 19:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Megnézed mennyi náluk az átlagfizetés a szellemi munkát végzőknél és milyen elvárásokat írnak a hirdetésben, ezeket összeveted és kitalálod, hogy kb. mennyi lehet, ami meg is elégednél. Esetleg rákeresel neten, hátha találsz valamit. Ennél jobbat szerintem nem tehetsz, ha nincs ott ismerősöd, aki tisztában van vele.

Én is vidéki multinál vagyok AR, bruttó 200-zal vettek fel, de most se kapok túl sokat. Ebben az a "vicces", hogy a munkatársaim, akik több éve itt vannak, kb. annyit kapnak hasonló pozícióban, mint én. Ugyanígy az AP. (A mi cégünk csak a magas beosztásban lévőknek szeret fizetni)

A közvetlen felettes olyan bruttó 350-700 között szerintem. Mondhatóak seniornak.

2017. szept. 3. 20:48
 2/2 anonim ***** válasza:
br 300
2017. szept. 5. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!