Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kezdő tervező grafikus?

Kezdő tervező grafikus?

Figyelt kérdés
Nem rég fejeztem be a középiskolát. Művészeti szakon végeztem és tanultam tervező grafikát. Viszont tapasztalatot szertetnék szerezni az egyetemre való jelentkezés előtt. Viszont nem tudom, hogyan kezdjek neki. Hírdessem magam, mint tervező grafikus? Esetleg járjak étteremről étteremre, hogy szükségük van-e pl.: új arculatra, étlapra, logóra? Ha nem leszek cég alkalmazottja úgy is lehetséges a munkavállalás? Nem tudom, hogyan kezdhetném el az egészet és jól jönnének a tanácsok azoktól, akik tudnak ezügyben segíteni.
2017. aug. 23. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Hova valósi vagy?
2017. aug. 24. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez elég amatőr módszer, hogy járkálsz étteremről étteremre. Egyáltalán megvan ehhez a háttered? Egyéni vállalkozó vagy? Esetleg bt, kft? Szoftvereket megvetted? Ha ezek megvannak, akkor első körben csinálj magadnak egy arculatot, aztán honlapot, közösségi oldalakon elérhetőségeket. Csinálj pl facebook hirdetést, az nem drága és célirányos. Ha konkrétan vállalatokat akarsz felkeresni (pl. éttermek), akkor ezt inkább emailben tedd meg. Küldj nekik reklámanyagot. Esetleg postán is küldhetsz nekik anyagot.
2017. aug. 24. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Upwork, fiverr, minden referencia munkát tarts meg és építs portfóliót.

Esetleg ha portfolió építés a cél akkor 99design, ugye ott előre el kell készíteni és azokból választják ki melyiket veszik meg..

2017. aug. 24. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Én gyakornoknak jelentkeznék egy céghez.Eleinte akár még ingyen is. Vagy egy grafikus/designer céghez "lótifuti"nak.

Aztán lesz tapasztalatod, ha rendesek nem csak a postára járkálást bízzák rád és mellette tanulhatsz is.

Mire elvégzed az egyetemet, relevánsan kb. 4-5 év szakmai tapasztalatod lesz, nem leszel pályakezdő és bizonyos szoftvereket is tudsz majd használni.

2017. aug. 25. 14:15
 5/5 anonim válasza:

Ne házalj, az nem fog működni. Sőt, ha e-mailben keresel meg ezzel cégeket, attól se remélj sokat.

Jobb ha előbb születik meg a cégben az igény ilyesmire és utána rád találnak, vagy te jelentkezel a projektre.

Van portfóliód? Átküldhetnéd és megnézném.

Megbízási szerződéssel dolgozhatsz adószámos magánszemélyként, ha nem vagy alkalmazott, se vállalkozó.

Sajnos portfólió hiányában semmit nem tudok mondani, mert lehet, hogy még nem vagy azon a szinten, hogy munkát vállalj, akkor meg inkább gyakorolni kellene pályázatokon.

2017. aug. 30. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!