15 évesen lehet dolgozni egy állatmenhelyen?
Figyelt kérdés
2018 nyarán gondolnám ezt a lehetőséget,bár tudom ez még messze van. Gondoltam csak előrébb járok ebben az ügyben. Engem nem érdekel a fizetés csak az,hogy állatokkal foglalkozzak. Számomra ez örömet okoz. :) Szerintetek 15 évesen szülői hozzájárulással részt vehetek egy ilyen "programban"? Előre is köszönöm a válaszokat.2017. szept. 3. 18:25
1/5 anonim válasza:
Biztos van ilyen, önkéntesként.
2/5 anonim válasza:
Önkéntesként biztos szívesen látnak, de azért fizetés nem jár.
3/5 anonim válasza:
Szia
Szerintem közösségi szolgálatban biztos van ilyen, csak körbe kellene nézni :) abból meg úgy is kell 50 óra, ha érettségit szeretnél. Aztán valószínűleg szívesen látnának a továbbiakban is segítségnek.
17l
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok:
A közösségi szolgálat az középiskolában van, nem tudom évvesztes vagy-e és addigra középsulis leszel-e.
5/5 anonim válasza:
Szia! Ez elég necces,én is pont 15 vagyok és kerestem már menhelyeket de szinte mindegyiken az alsó korhatár 16 év szülő belegyezésével. Valahol a 15 évesek csak szülői felügyelettel mehetnek, de van olyan hely is ahol egyáltalán nem lehet menni. Sok sikert a kereséshez, hátha találsz valamit.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!