Van itt olyan, akit kevesebb pénzért és/vagy munkaidőért jelentettek be, mint amennyi valójában?
Figyelt kérdés
Mennyire veszélyes egy ilyen?2017. szept. 2. 17:52
2/5 anonim válasza:
Te eddig melyik bolygón éltél kérdező?
3/5 anonim válasza:
a munkavallalok kb 80% nem annyira van bejelentve amennyire csalnak mint allat a cegek ahol lehet
4/5 anonim válasza:
Azért szerintem nem ilyen rossz az arány. Kisebb magyar cégnél dolgozok de mégis be vagyok jelentve teljes mértékben.
5/5 anonim válasza:
"zért szerintem nem ilyen rossz az arány."
Ezt nem én mondom nézz utána a neten a NAV OMMF adatoknak nyilvánosak.... pl építőipari ellenőrzés volt a nyáron és a hivatalos kozmetikázott megfogalmazás szerint is idézem "szinte nem volt olyan munkáltató aminél kisebb-nagyobb szabálytalanságot ne találtak volna..."
szinte... vagyis nagyítóval kell keresni azt a céget ami nem csak orrba szájba!!
Itt vagyok én 40 elmúltam 1000 helyen voltam de tisztességes csalás nélküli helyen még soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!