Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ebből baj lehet?...

Szerintetek ebből baj lehet? [ Bankkártya generátor ]

Figyelt kérdés

Szerintetek ha ezzel vásárolok pl cipőt vagy akár nagyobb értékű telefont (iphone 7 plusz) akkor bajom lehet belőle, vagy rendőrségi ügy ? Elvileg ezekkel lehet vásárolni mert van rajtuk pénz , de nem próbáltam mert kiváncsi vagyok a véleményetekre .

Itt az oldal linkje: [link]

Értelmes válaszokat előre is köszönöm

2017. aug. 29. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Mi van öcsibusz, nem jön be az ukrán cigis biznisz akkor ilyen baromságot akarsz csinálni? :D:D
2017. aug. 29. 21:44
 2/9 Koplárovics Béci ***** válasza:
0%
Azon kívül, hogy a gépedre telepítesz valami adatlopó programot, és esetleg a te kártyáddal fognak vásárolni, megnyugtatlak, hogy semmi hatása nincs. De azért nem csodálkozz, ha megáll a ház előtt egy nagy fekete autó.
2017. aug. 29. 21:54
 3/9 anonim ***** válasza:
64%

"Elvileg ezekkel lehet vásárolni mert van rajtuk pénz"

Honnan szedted, hogy van rajta pénz? Teszteléshez jó csak azt írja.

2017. aug. 29. 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Egészen biztos lehetsz benne, hogy ezzel nem fogsz semmit sem vásárolni, szóval nem, nem lehet belőle rendőrségi ügyed. Ezek a bankkártyaszámok formailag megfelelnek a szabványnak, így átmennek a webshopok *formai* ellenőrzésén, de amint megpróbálják felvenni a kapcsolatot a bankkal, hogy megtörténjen a tranzakció kiderül, hogy nincs mögöttük semmi. A generátor tesztelési célokból készült, meg azokra az esetekre, amikor csak oldalak csak bekérnek egy helyesnek tűnő kártyaszámot, hogy elérj valami tartalmat, de nem próbálnak pénzt levenni róla.
2017. aug. 29. 23:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Hali, nekem egyszer így küldtek meg 150e Ft tartózást, az emberkének viszont volt annyi esze, hogy nem ő hanem a 10 éves fiával csináltatta az iskolából.

Én annyit láttam, megjött a pénz felvettem elköltöttem lakásnak a festésére, pár héttel később a bank zárolta a fizetésemet. Kellett a pénz a számlákra, így felbontottam a kincstárjegyem, elúszott a kamat.

Közben ment a hadakozás a bankkal miért zárolták a számlám, közel 1m Ft volt rajta, kiderült lopott kártyaadatokkal utaltak rá 150e-et, a gyanúsított ki más lenne, mint én WTF!

A nyomozás annyiból állt, bizonyítsa, hogy nem ön volt. A bank nem b***szogat és feloldja a zárolást, ha elismerem én voltam, majd visszautalják a 150e-et, ez esetben meg a rendőrségnek lett volna lehetősége megb***szni!

Sok harc és védekezés után vették a fáradtságot megnézték, a gép IP címét, az utalás idejét, helyszínét stb.

Visszautalták a 150e-et és mindenki "boldog", én meg soha senkinek nem adok többet kölcsön 1 Ft-ot sem!

----

Kérdező nem lesz belőle bajod, nyugodtan utalhatsz, de kizárólag magadnak :)

2017. aug. 30. 07:48
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
#5: ez LOPOTT kártyaadatokra igaz. A linkelt oldalon nem lopott kártyaadatok vannak, hanem véletlenszerűen generáltak. Nincs mögöttük számla, nincs mögöttük pénz, nem lehet velük vásárolni semmit.
2017. aug. 30. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:

100% hogy nem fogja elfogadni a kártyát a webshop

De nem is értem a kérdést. Olyan pénzt akarsz elkölteni ami nem a tiéd és kérdezed hogy bajod lehet-e belőle?!

Gondolj csak bele, valaki ültet egy fát, rádolgozok minden nap, és terem rajta gyümölcs, te pedig odamész és leeszed a gyümölcsöt. Szerinted bajod lehet belőle?!

2017. aug. 30. 10:22
 8/9 TomiXX1 válasza:
Hát Tesó, Nem Fog Menni Hidd El Én Megpróbáltam!A Webshopok 99,98% hogy nem fogadja el! ha viszont sikerül irj! Az A 2%
2018. aug. 20. 19:13
 9/9 anonim válasza:
Vannak olyan generátorok amik megfellelő kódolással átmennek az oldalakon, 1-2-n van egy minimális pénzössze, amint rájönnek vissza állitanak mindent és kitiltást kapsz az oldaltol, hogy hamis adatokat adtál meg, ugyanis pár klikkel ki tudják nyomozni a nagyobb oldalak (pl. Amazon, Ebay) amikor vásárolni akarsz. Egy hívás a banknak és meg is vagy letiltják a bankkártyát az viszontlátásra. (kisebb oldalak ha nem hagyák annyibany és van elég bizonyítékuk akkor valószínű lesz következménye, pénzbírság vagy hasonló, de ilyen szar generátoros dologból tudomásom szerint soha nem volt semmi, ugyanis semmi kárt nem okoztál. Ha költesz akkor meg csak okosan :) )
2019. ápr. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!