Szerintetek ebből baj lehet? [ Bankkártya generátor ]
Szerintetek ha ezzel vásárolok pl cipőt vagy akár nagyobb értékű telefont (iphone 7 plusz) akkor bajom lehet belőle, vagy rendőrségi ügy ? Elvileg ezekkel lehet vásárolni mert van rajtuk pénz , de nem próbáltam mert kiváncsi vagyok a véleményetekre .
Itt az oldal linkje: [link]
Értelmes válaszokat előre is köszönöm
"Elvileg ezekkel lehet vásárolni mert van rajtuk pénz"
Honnan szedted, hogy van rajta pénz? Teszteléshez jó csak azt írja.
Hali, nekem egyszer így küldtek meg 150e Ft tartózást, az emberkének viszont volt annyi esze, hogy nem ő hanem a 10 éves fiával csináltatta az iskolából.
Én annyit láttam, megjött a pénz felvettem elköltöttem lakásnak a festésére, pár héttel később a bank zárolta a fizetésemet. Kellett a pénz a számlákra, így felbontottam a kincstárjegyem, elúszott a kamat.
Közben ment a hadakozás a bankkal miért zárolták a számlám, közel 1m Ft volt rajta, kiderült lopott kártyaadatokkal utaltak rá 150e-et, a gyanúsított ki más lenne, mint én WTF!
A nyomozás annyiból állt, bizonyítsa, hogy nem ön volt. A bank nem b***szogat és feloldja a zárolást, ha elismerem én voltam, majd visszautalják a 150e-et, ez esetben meg a rendőrségnek lett volna lehetősége megb***szni!
Sok harc és védekezés után vették a fáradtságot megnézték, a gép IP címét, az utalás idejét, helyszínét stb.
Visszautalták a 150e-et és mindenki "boldog", én meg soha senkinek nem adok többet kölcsön 1 Ft-ot sem!
----
Kérdező nem lesz belőle bajod, nyugodtan utalhatsz, de kizárólag magadnak :)
100% hogy nem fogja elfogadni a kártyát a webshop
De nem is értem a kérdést. Olyan pénzt akarsz elkölteni ami nem a tiéd és kérdezed hogy bajod lehet-e belőle?!
Gondolj csak bele, valaki ültet egy fát, rádolgozok minden nap, és terem rajta gyümölcs, te pedig odamész és leeszed a gyümölcsöt. Szerinted bajod lehet belőle?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!