S. O. s hogy vanez?
Figyelt kérdés
van egy k&h visa electron kartyam ezzel hogy kell fizetni pl egy tescoban? oda erintem es kesz vagy hogyan? valaki leirna lepesrol lepesre? es plusz penzt levesz a bankartyas fizetes miatt? mondjuk fizetek 2000et akkor pluszba le vesz meg ? lehet butanak neztek de eddig keszpenzzel vasaroltam de most szeretnek at allni2017. aug. 24. 20:11
1/7 anonim válasza:
Ha paypassos, akkor érintheted
Ha nem, akkor idaadod a pénztárosnak és beütöd a pin kódod (pin kódot jegyezd meg, ne írd rá a kàrtyára és papíron se legyen nálad!)
Nem kerül plusz pénzbe a kártyás fizetés (esetleg az sms értesítő pénzbe kerülhet, ha olyan csomagod van)
2/7 A kérdező kommentje:
Koszi a segitseget. meg az lenne a kerdesem,hogy honnan lehet tudni h paypassos?
2017. aug. 25. 14:09
4/7 A kérdező kommentje:
ilyen wifihez hasonlo jel van rajta de paypass felirat nincs .
2017. aug. 25. 17:59
5/7 anonim válasza:
Az nem baj, ha logo van, akkor paypassos
6/7 A kérdező kommentje:
es ehhez eleg az hogy odaerintem a boltban? koszonom a segitseget :)
2017. aug. 25. 18:31
7/7 A kérdező kommentje:
??????????????
2017. aug. 28. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!