Aki sehova se kell (sokadik interjú után), annak egyetlen egy lehetősége már az, ha felakasztja magát? Ti mennyire értettek ezzel egyet?
nem vagyok a jogászlány. Én más vagyok.
Azt se tudom, hány interjút -esztem el. :D (meg kéne számolni, tudom.)
Munka már pedig van, csak ugye valszeg nem az ínyedre való (lásd operátori munka)És ezzel nincs is baj. Főleg ha sok évet tanult az ember.
Én is ebben a helyzetben vagyok. Gyárban nem szeretnék menni, de a legtöbb munka bizony az.
A jó munkát/állást lehetőséget még mindig berken belül oldják meg.
#13: a kedves családtagjaim elég talpraesettek hozzá, hogy nekik ne kelljen mondani. :)
"-Utálom, hogy X!
-Tegyél ellene.
-Na ettől falra mászok."
¯\_(ツ)_/¯
#15: én nem kérlek számon, azt csinálsz, amit akarsz. Csak rávilágítok a személyes felelősségedre a saját életed alakításában. Igen, azért, mert itt névtelenül könnyedén megtehetem. Aki személyesen ismer az lehet, hogy nem meri a képedbe mondani, de nem biztos, hogy hosszútávon ettől lesz jobb neked.
És abból ítélve, hogy ennyivel fel tudtalak dühíteni, valahol te is tudod, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!