Csak én érzem úgy hogy nem akarom 10 m2-en leélni az életem (munkahely, iroda)?
Figyelt kérdés
Ha valaki vidéken nőtt fel, falun, az meg tudja szokni egy idő után vagy inkább belefásulni ebbe a kisvárosi irodai létbe? 10 m2-es iroda, gubbasztani egész nap és iratokat gyártani. Nekem ez nem életcél, viszont a gyári munka sem. Kivel lehetne beszélni, ki tudna segíteni abban, hogy mi lenne a megfelelő pálya nekem?2017. aug. 28. 08:52
11/12 anonim válasza:
Tanulj meg szoftvert fejleszteni => dolgozz szabadúszóként kizárólag neten keresztüli kommunikációval => ezáltal a pénzkereséshez semmi más nem kell, csak egy laptop, áram és internet => járd a világot, élj egy évet Thaiföldön, egy évet Berlinben, egy évet Indonéziában, egy évet Moszkvában => örülj.
12/12 anonim válasza:
A munka mindig arról szól hogy olyan feladatot végzel amit más nem tud vagy nem akar elvégezni.
Akármilyen álommelót is képzelsz el, lesz olyan része ami nem kellemes.
Vállalkozni akkor érdemes, ha van rá olyan forrásod amit nem okoz gondot elveszíteni, mert különbesz a stressz 10x annyi lesz mint alkalmazottként.
Pl. van 3 lakásod, amiből kettő ki van adva és örökölsz egy negyediket. Eladsz egyet és nyitsz egy cukrászdát. De ha van 1 lakásod és spórolt pénzből csinálsz vállalkozást, akkor 3 hónap után aludni nem fogsz tudni az idegességtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!