Külföldön munka segítség nélkül?
Nyelvtudás, ismerős nincs. Kérdésem: mi a halált akarsz így? :D
Nekem nincs kezem lábam, de harcművész akarok lenni. Vak vagyok, de fotós akarok lenni. Süket vagyok, de komolyzenével akarok foglalkozni. Nem tudok vezetni, de autóversenyző akarok lenni.
Atfognak verni, az ilyeneket húzzák le a legjobban. Legelőször is tanuld meg alap szinten a nyelvet, legalabb annyira hogy egy középszintű érettségit le tudj tenni és ne halj szomjan ha vizet kell kérni de azt se tudod hogy mi az a víz. Ezek után pedig lehetőleg ne robotmelora menj ki, mert nem fogsz tudni sokat félre rakni, legalabb egy ápoló vagy CNC vagy valami. Nyelvet nem tudó semmihez nem értő emberekből ott is van elég.
Amúgy hogy akarod megtanulni a nyelvet mosogatás közben ? Vagy majd 0 tudással elkezdesz uhjsagot olvasni ? Szavak fognak rád maradni de az alapokat meg kell tanuld hogy osszetudj rakni egy mondatot.
Ugye ezt a kérdést a vicc kategóriába szántad?
Igaz még annak is rossz.
1. Tanuld meg otthon a nyelvet.
2. Érts is valamihez. (hiányszakma) Mosogatókból van mindenhol elég.
3. Szedj össze elég pénzt, mert lakni és élni is kell, mig munkát találsz illetve első fizetésed megkapod. Váratlan helyzetek kint is lehetnek.
4. Nem a gyakori kérdéseken kell álmodozni, kérdezni, hanem a kiszemelt országról információkat gyűjteni pl google segitségével.
Vagy várod, hogy valaki minden elintézzen helyetted?
Esetleg azt mondja, hogy jajj gyere ki, elintézek neked mindent, sőt szállást is adok, etetlek itatlak, bevásárolok neked, amig nem találsz munkát.
És ezt mind a 2 szép szemedért.
Lehet, hogy kemény vagyok. De inkább most legyél lebeszélve a hülyeségről, minthogy kiutazol és ott ragadsz, mert még egy szelet kenyérre se lesz pénzed és nem tudsz majd hazamenni.
Az a duma se jön be, hogy már csak jobb lehet, mint otthon.
Téves: Otthon meg tudsz szólalni a saját anyanyelveden, tudod mikor kihez fordulj.
Ezt külföldön nyelvtudás nélkül nem tudod megtenni.
a konyhán meg egyébként is minden fog majd rád ragadni, csak a nyelv nem...öcsém tudna mesélni, mekiben dolgozott a kezdetekben angliában. volt mindenféle kollégája, magyar is, portugál, lengyel, román...kölcsönösen tanították egymást káromkodni a saját nyelvükön, szóval bmegolni már azok is tudnak...
én is például tudok angolul, de én meg nem szeretnék olyan nyelvterületre menni, Németország sokkal jobban vonz, mégsem vágtam neki, mert németül kicsit sem tudok, pedig csábítottak már engem is, hogy nem kell az, majd mutogatunk egymásnak. Csak ahogyan más is írja, a munkaszerződésedet sem tudod majd elolvasni, bankszámlát nyitni, az már régen gáz. A bankban nem fogod elmutogatni az ügyintézőnek, mit akarsz...kiröhögnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!