Van köztetek olyan aki külföldön él és dolgozik?
Figyelt kérdés
Meg érte kivándorolni az adott országba?
Ott mennyit keresel?
Jobb az ottani helyzeted mint Magyarországon?
2017. júl. 3. 19:40
1/4 anonim válasza:
Van köztetek olyan aki külföldön él és dolgozik?
- Igen, én pl.
Meg érte kivándorolni az adott országba?
- Igen.
Ott mennyit keresel?
-1900-2000 euró nettó
Jobb az ottani helyzeted mint Magyarországon?
-Messzemenően jobb.
2/4 anonim válasza:
Én is külföldön dolgozom. A fizu jó, az emberek aranyosak, nem sok gond van a megélhetéssel. Viszont hiányoznak a barátaim etc. és egy csomó pénz elmegy azzal, hogy hazajárogatok, etc. Tervezek amúgy pont emiatt hazajönni, ha találok egy jó állást. Vagy közelebb költözni. Tőled függ, ha kell a pénz meg új dolgokat akarsz látni, akkor simán megéri :)
3/4 anonim válasza:
"Időpont ma 19:48"
Ne izgulj, ahogy halad az ország, sokáig nem fog még a hazaútra költened, a haverok lassan kitelepülnek...
4/4 anonim válasza:
Haha, egyébként kaptam egy érdekesnek tűnő melót, ami ilyen EU-s dolgokkal foglalkozott volna. De végül visszamondtam, mert bár csábító, de szar a fizu és hát állítsuk meg Brüsszelt országban nem tudom meddig tartana ki az EU-s meló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!