25 év informatikai üzemeltetői gyakorlattal pályát módosítanék. Kevesebb stressz, több pénz jeligére?
Sajnos besokalltam a váratlan éjszakai, vasárnapi műszakkal (villámcsapás,tűz, ki tudja mi).
Keresek olyan munkát ami vagy kevesebb stresszel, vagy jelentősen magasabb fizu.
Ötletek?
Én is végigültem a karrierem kiépítése közben extrabalos tanfolyamokat, ahol hasonló okosságokat lehetett hallani. De általában úgy volt, hogy csak magamban fűztem kedves gondolatokat az elhangzott baromságokhoz. Ha van egy szilárd világnézeted, helyre raktad magadban jó rég, hogy ki kicsoda és miért mondja amit mond, akkor senki nem tudja átformálni a világlátásodat, tökmindegy mit mond. Legfeljebb bosszantó, hogy ezek vannak mindenhol a zsíros pozíciókban.
De ez mindegy, én úgy vagyok vele, hogy hadd higyjék azt, hogy sikerült az agymosásuk. Adják a papírt, meg a pénzt. Inkább nekem adják, mint a haverjaiknak :)
Aztán én majd úgyis úgy csinálom később, ahogy nekem tetszik, a saját meggyőződésemnek megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!