Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Minek köszönhető, hogy már...

Minek köszönhető, hogy már Miskolcon is ilyen bérek vannak? És hogy jól élnek az emberek?

Figyelt kérdés

Végignézek a sokat szidott Borsod megyei ismerőseimen, aztán egyáltalán nem élnek rosszul.

Takata, Bosch, Hell simán kifizet 150-180 ezer nettót, a Fuxnál havi 220 nettó simán jöhet, ahogy a Vodafone is érettségizetteknek megadja a 200 nettót.

Most épül egy új üzem a Stromfeld laktanya mellett is.

Ugye tudni kell, hogy külföldre is simán eljutnak.

Ha egy párt nézek, havi 100-150 ezret simán el tudnak rakni.

Ebből jut európai nyaralásra, többen voltak Rómában, Párizsban, Amszterdamban, sőt van, akinek belefért Egyiptom is.

Természetesen most azokról az emberekről beszélek, akiknek nem büdös a munka.

2017. aug. 22. 19:49
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy meg olvasgass statisztikátkat és láss csodát.Borsodban meg környező megyékben az átlagfizu béka segge alatt van. A kormány meg nem olyan hülye hogy a statisztikákat lefelé hazudja, abból sok haszna nincs. Akkor vajon hogy jönnek ki azok a fájdalmas számok? Szerinted? Matek megy azért? :)
2017. aug. 23. 18:32
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

# 20/21 Időpont ma 18:31

Politikában volt először ez a kérdés, utána lett áttéve.

2017. aug. 23. 19:27
 23/33 anonim ***** válasza:
60%
Kár volt, ostoba fidesz provokáció, ami már oda sülyedt hogy BAZ megyében tombol a gazdaság xD
2017. aug. 23. 20:29
 24/33 anonim válasza:
29%
Ha már statisztikákat emlegetünk, árnyalja a képet a rengeteg közmunkás bérezése is, azaz lehúzza elég alaposan. Ha őket nem számoljuk, kicsit közelebb leszünk a nyugatabbi megyék béreihez.
2017. aug. 24. 07:41
 25/33 anonim ***** válasza:
85%

Jó, akkor ilyen alapon húzza az értelmiségiek bére is azt a statisztikát. Nem csak közmunkások vannak nyilván Borsodban, hanem a másik oldal is, akik jó végzettséggel megyei átlag felett visznek haza.

Borsodban nem tombol a gazdaság, de nem is csak sötét Rikardókból áll a népesség.

2017. aug. 24. 08:23
 26/33 A kérdező kommentje:

Én tényeket írtam, nem statisztikát, amiben benne van minden bohóc.

Le is írtam, hogy azokról beszélek, akiknek nem büdös a munka.

Úgy látom nehezen tudjátok elfogadni a tényeket.

2017. aug. 24. 14:17
 27/33 anonim ***** válasza:
60%

Jaja, te a TÉNYEKET ÍROD le, a statisztikák meg, amik nálad "picivel" több infobol merítenek azok meg mind hazudnak. Ráadásul drága fidesz kormányod kárára, hisz Borsodban repkednek a százezrek :D És ezt te állítod Kis Pista nevű borsodi lakos, bizony.

Ülj le, pártkatona jár a kockacukor.

Bohóckodni meg leginkább te bohóckodsz. Sok fidesz istenítő dolgot olvastam már itt, de eddig ez a csúcs. Szerintem készüljünk mert hamarosan egész Kelet MO-t elárasztják a vendégmunkások xD

2017. aug. 24. 14:23
 28/33 A kérdező kommentje:

Látom ez neked magas, nem bírod elengedni azt a statisztikát:D

Pedig már más is próbálta neked elmagyarázni, de nem megy...

2017. aug. 24. 16:14
 29/33 anonim ***** válasza:

27# Vendégmunkások jöhetnek,,mert épp ma ajánlottak egy kemény 53 ezres közmunkát! :D Én nem vállaltam,úgyhogy kell valaki helyettem! :D

A másik helyen ajánlottak napi 12 órára 4500ft-ot! :D

Egyik jobb mint a másik,pedig se sötét,se Ricardo nem vagyok! :)

2017. aug. 24. 16:23
 30/33 anonim ***** válasza:

Jajj de sok más próbálta, tényleg. Egy ember jegyezte meg hogy sok a nem napon barnult akik lehúzzák a statisztikát, ennyi. Azon kívül te vergődsz itt, egy azon dolgot ismételgetve.

Magas meg leginkább neked ez az egész téma.

Hülyékkel nem vitázom :) A statisztikák, és átlag kereset fogalma meg nem véletlenül létezik. De te élj csak tovább a kis álomvilágodban, és ájulj el aprópénzből kihozott nyarlásokon. Nekem nem lesz tőle kevesebb. Hülyék mindenhol vannak.

2017. aug. 24. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!