Minek köszönhető, hogy már Miskolcon is ilyen bérek vannak? És hogy jól élnek az emberek?
Végignézek a sokat szidott Borsod megyei ismerőseimen, aztán egyáltalán nem élnek rosszul.
Takata, Bosch, Hell simán kifizet 150-180 ezer nettót, a Fuxnál havi 220 nettó simán jöhet, ahogy a Vodafone is érettségizetteknek megadja a 200 nettót.
Most épül egy új üzem a Stromfeld laktanya mellett is.
Ugye tudni kell, hogy külföldre is simán eljutnak.
Ha egy párt nézek, havi 100-150 ezret simán el tudnak rakni.
Ebből jut európai nyaralásra, többen voltak Rómában, Párizsban, Amszterdamban, sőt van, akinek belefért Egyiptom is.
Természetesen most azokról az emberekről beszélek, akiknek nem büdös a munka.
# 10/10 Időpont ma 07:25
Vodánál, mint mi? Ügyfélszolgálatos? Persze, hazudozzál még. Remélem a következő a 4 napos munkahetük lesz.
"Vodánál, mint mi? Ügyfélszolgálatos? Persze, hazudozzál még. "
Nem hazudok, ha gondolod bemehetünk a Makroba és mások is megmondják, hogy túlórával, plusz egy kis bónusszal(ha eladsz ezt-azt) haza lehet ennyit vinni.
Látom nagyon nehezen viselitek....
Melyik gyár ez pontosan?
Mert valahogy mindig van egy név nélküli gyár, ahol havi 70 ezret keresnek ;)
"Mert valahogy mindig van egy név nélküli gyár, ahol havi 70 ezret keresnek ;)"
Ja és mindig van egy névtelen, aki pont tudja hogy az ismerőse, meg annak az ismerőse 300 ezres béreket visz haza gyári melósként...jaja. Az átlagfizu is azért annyi abban a megyében mert csak úgy dobálják brahiból a százezreket.
# 12/16 Időpont ma 07:56
Igen, egy kis túlóra, meg bónusz, és ott tartasz, hogy lehet megkapod a 16 órás munkabért. Igen. :-D
Szánalmas ahogy hetente előadjátok, hogy ebben az országban mindenki milliomos amióta neokomcsi kormány van.
"Ja és mindig van egy névtelen, aki pont tudja hogy az ismerőse, meg annak az ismerőse 300 ezres béreket visz haza gyári melósként...ja"
Nem tudom, hogy jön ez ide.
Én nem névtelenül írtam, hanem megneveztem a munkahelyeket, nyilvánosan, nem pedig privátban levelezgetek(mert nehogy kiderüljön, hogy nem 120 az a 120).
Másrészt a 300 ezerhez nem gyári munkást írtam, hanem Vodafone-t, nem összeszerelés, csak mert látom nem sikerült értelmezni, bár r ebből látszik, hogy lövésed nincs semmiről.
"gen, egy kis túlóra, meg bónusz, és ott tartasz, hogy lehet megkapod a 16 órás munkabért. Igen. :-D"
Mondom, bemehetünk a Makroba, csak majd nehogy pofáraess;)
"Szánalmas ahogy hetente előadjátok, hogy ebben az országban mindenki milliomos amióta neokomcsi kormány van."
Szerintem meg az szánalmas, ahogy nem tudsz beletörődni abba, amit írok ;)
De tudom, havi 70 ezer, 12 órában!!! 4!4!4:D
Nekem nincs lövésem :D Olyan vicces vagy. Ezek az összegek amiket te itt írogatsz 200+ kezdő mérnök fizunak is elmegy. Akkor majd biztos a Borsodban élő gyári melós lazán hazaviszi, mi? Jaa ha igaz is, nem lazán hanem szanszét túlórázza, 12 órázza, hétvégézi magát érte? Ez nem mindegy.
És az hogy te neveket írsz, és akkor mi van? Talán bérpapírt mutattak neked vagy mi szösz?
Tudod a magyar egy olyan nép aki imád feszíteni. Te persze csak addig látsz hogy jajj mert Róma, meg biztos "ájjfon" is van mi?
Hát ez sokat bizonyít tényleg, mikor a sok birka hitelre veszi a drágábbnál drágább cuccokat. Mert hát kell (agyba főbe nyomják a reklámokban, nem véletlenül). Rómába meg fapadossal bármelyik nap kirepülsz potompénzért, de elhiszem hogy a borsodi gyármimelós még erre is gyűjt, mire kijut :)
Csak így jön ide, de mindegy neked fogalmad nincs semmiről. A kérdésed meg erősen provokatív, fáradj át a politika topikba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!