500 000 ft nettó?
Milyen munkák/szakmák azok amiknél a fizetés ezen ősszeg körül mozog?( a politikust kérlek ne írjátok)
Ha neked hasonló fizetésed van mivel foglalkozol?
Csináld amit szeretsz és csináld jól!
Ennyi.
Ha wc pucolassal sokat lehetne keresni? Csinalnad?
Nem azt mondom hogy rossz sokat keresni...
Hanem ha olyat csinálsz amit szeretsz akkor jobban fogsz boldogulni.
Sok sikert
Legyél jó szocmunkás vagy utcaseprő, szeresd csinálni és majd jól keresel vele... oh, wait. :D
Sajnos nagy bullshit, hogy csináld, amit szeretsz. Csináld, amire igény van, megfizetik és látod az értelmét és akkor megszereted.
Építőmérnökként havi 415 ezret keresek (+ caf és céges autó magánhasználattal) és szeretem a munkámat.
Én azt gondolom hiába van igény mérnökökre, ha valakinek nincs agya hozzá, akkor az ne válassza ezt az irányt. Értem ezt első sorban pl. a programozásra. Nekem sem lenne hozzá gógyim.
Külföldön bármivel szinte. De nem akkora pénz ez, mint elsőre gondolnád. Még ha nagyon spórolsz és félreteszel havi 300-at, akkor is csak lassan lesz belőle egy lakás mondjuk.
Először nekem is álomfizetésnek tűnt, de ha komoly befektetési céljaid vannak, akkor az értelmezhető összeg havi nettó 1-1,5 milliótól kezdődik.
Ezt csak érdekességképp jegyeztem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!