500 000 ft nettó?
Milyen munkák/szakmák azok amiknél a fizetés ezen ősszeg körül mozog?( a politikust kérlek ne írjátok)
Ha neked hasonló fizetésed van mivel foglalkozol?
Project coordinátor vagyok amerikai multinál, pont ennyit keresek.
Bárki, aki a cégnél felettem van (tehát min. csoportvezető) ennél többet keres.
#6-os hat ooo igen,csak legyen 1000 fos csoportod ahol a 85% aktiv mert ha nem mindjart lesz az 250e se,csak 1000 fot kell talalni hozza aki aktiv,mi sem egyszerubb.
Kozben ha megtanulsz programozni,akkor 2-3 ev alatt is elerheted,nem kell hideghivasoznod,nem kell imadkoznod,hogy csak lepjenek be hozzad,nem kell mormolnod a sok boszmeseget.
Hanem leulsz es szepen kodolsz ahogy illik,csinalod a melod,mert igeny lesz rad.
MLM-el meg veszitheted el a barataidat,meg az ismeroseidet amikor nem veszik fel a telefont neked,meg mar a hatuk kozepere kivannak a hulye termekeiddel.
Tanulj meg programozni es te is kerdezo,plusz tanulj Machine Learninget.
Az MLM-et irónikusan értettem én is. Azért voltak a szmájlik a végén: :) XD.
Programozás megtanulásához muszáj főiskolára/egyetemre menni? Nekem már nincs arra keret, meg van más irányú végzettségem, így nem akarok ismét visszaülni a padba, lekötve magam intézményesített keretek között. Nem tudom, a felsőfokú angol tudás számít-e valamennyit programozás területén?
Érdekelne a dolog. Tudnál róla tapasztalatot írni? Köszi szépen! Köszi! #6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!