Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mérnököknek mennyit fizet az...

Mérnököknek mennyit fizet az audi?

Figyelt kérdés

2017. aug. 17. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Jól fizet, de nem is csak ez a fő érv mellette.

Világszínvonalú cég, kiszámítható környezet, nem szakadsz meg a munkában, stb.

Amennyire én tudom, 350-800br kb, tapasztalattól függően.

2017. aug. 18. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősnek bruttó 310e-et adnak, elmegy a fizuja a bedőlő hiteleire, felesége közmunkás, abból veszik a kaját.

Én is jelentkeztem már párszor, de német nyelvtudás nélkül esélytelen bekerülni. Illetve belehet, de nehezen pl. munkahelyemen partnerprogram keretében mehettem volna 8 hetet (4-et a szabimból, 4-et rendes munkaidőben).

Erre a rendes béremet fizették volna, szabi alatt kaptam volna 1 havi extra pénzt, de a sima fizetésem szerint br. 180e Ft (mérnök fizetés a javából), tehát nem Audis bért adtak volna. A második hónapra semmi extra, mert rendes munkaidőben lett volna és azt már nem ők fizetik.

Eleve jól kezdődött a 6-os kezdés miatt reggel 5,50-re már ott kellett lenni, de az úriember csak 7,30-ra érkezett. A sorra akartak beállítani emberhiányra hivatkozva, illetve csak próbáltak, mert NEM-et mondtam!

Szerencsére a papírmunkával sem készültek el időre. Nem volt érvényes partnerszerződésünk, így megköszöntem a lehetőséget és távoztam!

Ahogy hallom a duális képzéses egyetemistákkal is ezt játsszák, 1-1 hónap különböző betanított munkákon 100e-es ösztöndíjért cserében reggel 6-tól.

2017. aug. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!