Mikor mész dolgozni?

Figyelt kérdés

Amikor állást keresel, interjúkra jársz, kiszámíthatatlan az eredmény és valaki a fenti kérdés mondja, ti mit válaszoltok?

Megalázó, amikor olyan kérdezi, akinek nem volt rendes állása, max melós...

2017. aug. 16. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Mit értesz melós alatt? Olyan embert, aki a kezeivel keresi a munkáját, nem úgy, mint te aki az "eszével"? Aztán ő mégis dolgozik, te meg munkanélkül vagy. Nem biztos, hogy neki rosszabb.
2017. aug. 16. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

Komolyan ilyeneken kikészülnek az emberek?

"Majd ha találok munkát"

"Egyelőre még nem hívtak be interjúra, de ami késik nem múlik"

"Szerintem hamarosan, bizakodó vagyok"

"Nem tudom, nem vagyok jós"

kb. 10mp alatt eszembe jut még 5 másik válasz...

2017. aug. 16. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Mondjuk ez a kérdésfeltevés ilyen formában inkább arra vonatkozik,hogy hány órakor indulsz dolgozni? (én legalábbis is így értelmeztem.

Jobban inkább úgy szokták kérdezni (magyarosabb): találtál már munkát? Még mindig nincs munkád? Még mindig munkanélküli vagy? Mikor lesz már munkád? Mikor találsz már munkát?, stb.

2017. aug. 16. 19:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Kikeszit, mert nem tudjak milyen palyazni, varni, feszengeni, az elutasitas. Ezert nem tudok mit valaszolni, nem rajtam mulik mikor hivnak be...

A melost ugy ertem, hogy kuncsorognia kell a fizetesert, jo ha be van jelentve, max ha nincs korbetelefonal stb. Nem ugy hogy dolgozik vagy nem.

2017. aug. 16. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha melós is, lehet értelemes. Magyarázd el neki, hogy diplomás állásoknál az úgy van hogy pályázol a Cvddel és vagy behívnak interjúra vagy nem. Ha be is hívnak, lehet, hogy sok körös interjú van és hónapokig tart 1-1 állás betöltése....
2017. aug. 16. 19:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a diplomasoknal van ugy.
2017. aug. 16. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
37%

"Kikeszit, mert nem tudjak milyen palyazni, varni, feszengeni, az elutasitas."

Sztem ezt csak te hiszed. Max az a melós nem tudja, aki nem váltogatja a munkahelyeit mindig mint a sz@ros alsógatyáját, megtud maradni egy helyen és dolgozik 10-20-30 éve ugyanott.

2017. aug. 17. 01:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Általában 07:52 körül indulok. Néha előbb vagy később ha hamarabb felébredek vagy véletlenül elalszom.
2017. aug. 17. 09:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Pont hogy nem tud xd

Be sincs jelentve, a fizetesert kuncsorogni kell, telen meg kulfoldre kell menni, mivel nincs munka.

Igy konnyu a masikrol ostobasagokat feltetelezni, hogy fogalmad sincs a dolgok meneterol. De persze konnyebb megmondani a tutit,

2017. aug. 17. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!