Mennyire komolyan keres munkatársat az ilyen cég?
Most 17 órakor hívott egy cég, hogy holnap 9 órára menjek be hozzájuk interjúra. Mondtam, hogy boldogan, de sajnos dolgozom és holnap d.e. fontos tárgyalás lesz a mhelyemen, már nem tudom lemondani, de d.u. be tudok menni bármikor az interjúra.
Erre a telefonáló hr-es: Köszönjük akkor nem aktuális, sok sikert az álláskereséséhez.
wtF?
Ez a "Legtöbb embernek van felmondási ideje"... Képzeld el, akár ez is kizáró ok lehet.
Ki tudja mennyi ez a felmondási idő? Miért akarja ott hagyni a mostanit? Mivan ha az aktuális cége meg akarja tartani, és belekezd a bérrel egy licitversenybe az új céggel?
Szóval elég sok szempontból meg van magyarázva, miért mondta a HR-es csajszika, hogy akkor köszöni nem kér belőled
Plusz: Ebből a tárgyalósdiból mit láthatott még a HR-s? Azt hogy neked van munkád, ráadásul valami projectbe is benne lehetsz - ha már tárgyalgatsz + amiből te akár pofátlan módon felmondanál és kiszállnál. Tehát még megbízhatatlan is vagy. Többszörös öngólok.
a #6-os voltam
Baromság. Amikor a HR-es felhív valakit akinek benne van az önéletrajzában, hogy jelenleg is van munkahelye az mit hitt, hogy egész nap barkóbáznak és tud ugrani amikor csak akar másnap reggel?
Egyik HResnek sincs túl sok esze, de ez itt kifejezetten ostoba volt.
Nem kell az ilyennel foglalkozni, nem is feltétlenül a céget minősíti z, mert van hogy külsős HR-esek rendezkednek így.
Volt hogy engem is felhívtak és úgy beszélt a kislány, mintha csak arra várnék hogy mikor lesz már munkám. Aztán mikor közöltem hogy jelenleg dolgozom, szabályosan megsértődve tette rám a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!