Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van esetleg olyan munka amit...

Van esetleg olyan munka amit egyetem alatt lehet csinálni interneten keresztül?

Figyelt kérdés
Szeptembertől egyetemista leszek és gondoltam a szabadidőmben dolgoznék valamit. Van olyan munka amihez csak internetre van szükség? Nem gondolok itt nagy pénzekre.

2017. aug. 14. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
65%

'Van olyan munka amihez csak internetre van szükség?'

Van. Csak nem fizet semmit.

Konyorgom, az egymilliomodik ugyanilyen kerdes... nem hiszem el hogy ennyi buta ember nyert egyetemi felvetelt, akinek goze nincs rola a munkat, fizetest eszik-e vagy isszak. Nincs ilyen hogy 'internetes munka', ha nem ertesz semmihez, fizetni sem fognak erte. Nem, akkor sem ha te csak ilyen havi 10-30e forintot akarsz osszeszedni ezzel.

2017. aug. 15. 00:11
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Van munka amit lehet iskola mellett is végezni.

Én is szinte végig dolgoztam a fősuli-egyetem mellett.

(igaz nem az eső évtől kezdődően).

Valamilyen szinten internet is kell hozzá. És igazándiból "csak" kattintgatni kell az egérrel. Igaz azt jó sokszor és célszerű hozzá néhány gyorsbillentyűt is használni, úgy sokkal hatékonyabb. Mondjuk így is kellett hozzá néhány nap, hogy egy-egy építész vagy statikai terv elkészüljön. De legalább "nagy" pénzekre is (nem csak) gondolhattam.

És rögtön nem volt szabad időm.

Félretéve a komolytalanságot ahhoz, hogy plusz pénzhez juss valamit árúba kell bocsátanod. Kezdheted a testeddel, ez mindenkinek van, de nem az igazi. (Szerintem) Vagy a következő az időd, ezzel az a baj, hogy a tanulás rovására mehet.

Marad a tudásod, ami igazából még nincs.

Szóval inkább tanulj az elején, bár nem írtál szakot így nehéz ötletet adni.

2017. aug. 15. 00:38
 3/7 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem teljesen jo ez a kerdes. Mivel nem dolgozott meg, nem tudja, hogy a piacnak mire van szuksege. Igen, konkretan azt kerdezte, hogy milyen jellegu allasokat kinalnak, hol lehet azokra keresni, amihez erettsegi kell es otthonrol

vegezheto, ezen mi a rossz kerdes. Esetleg gepelesi, forditasi, vagy ugynoki? Call centeres melok ilyenek. Vagyis akad kozte aminilyen, hogy ottthonrol, neten keresztul hivogatod az embereket. Gepeles is ilyen.

2017. aug. 15. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
vagyis pontositok, erettsegi vagy esetleg meg az sem...
2017. aug. 15. 12:46
 5/7 A kérdező kommentje:

1. Ilyen kretén kommentet rég olvastam, köszi. Ha én buta te már rég az agyhalott szinten vagy :D

3. és 4. Köszi a választ! Erre voltam kíváncsi. :) Amúgy nem gondoltam itt nagy pénzekre, webalapszerkesztésre vagy ehhez hasonlóra csak. Majd meglátjuk mit hoz a sors.

2017. aug. 15. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

"webalapszerkesztésre"

Vágod, hogy ilyen nincsen? OKJ-n lehet, de nem a munkaerőpiacon.

Amúgy meg ha elvileg értesz a webes technikákhoz, nem kéne hogy gondot okozzon ilyen melókat keresni. Biztos király webmester vagy.

2017. aug. 15. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Képzled, te gyökér kerestem :D Csak gondoltam itt is megkérdezem hátha kapok pár értelmes választ értelmes emberektől (Itt nem rád gondolok.)
2017. aug. 15. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!