Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Behívtak, de lassan 3 hete...

Behívtak, de lassan 3 hete nem jeleztek vissza. Van még esély?

Figyelt kérdés

Megpályáztam egy állást, 2 hétre rá behívtak egy tesztírásra (excelben kellett különböző feladatokat, beállításokat végrehajtani). A HR-es azt mondta, hogy jelenleg sokan vannak szabin és a következő hetekben is sokan szabin lesznek, de a teszt kiértékelése után várható egy interjú is, azonban azt ígérte 2 héten belül visszajeleznek.

Csütörtökön telt le a 2 hét, azóta sem kaptam visszajelzést, de most néztem, hogy az állás eddigi jelentkez3si határidejét (aug. 1) meghosszabbították aug. 15-re.

Szerintetek nem váltam be a teszt alapján vagy szabin vannak? Érdemes ennyi idő után érdeklődni?

2017. aug. 14. 12:43
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

vagy rákérdezel, vagy vársz és reménykedsz.

Elég gázul csinálják sokan ezt a szabadságos dolgot, nekem is van 3, ahonnan várom az interjú időpontot, de szerintem kuka.

2017. aug. 14. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is így érzem sajnos. Szerencsére van munkám, csak a jobb fizu reményében váltottam volna, de mégis ha már elmentem a tesztírásra -ami egyébként elég könnyű volt- várnék legalább annyit, hogy nem vettek fel.

Valójában ehhez a céghez egy éve felvettek volna egy alacsonyabb pozícióba, de az alacsony bérajánlat miatt elutasítottam. Arra is gondoltam, hogy esetleg emiatt már rajta vagyok a "fekete listájukon", de akkor meg nem értem, hogy egyáltalán minek kerestek fel.

2017. aug. 14. 14:23
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

ahha, ez nem így megy:D nálam személyiségtezstet dobnak az arcomba, majd nem felel meg az eredmény és le sem tojnak utána.

Hiába tartok fél órás szakmai kiselőadást, lsz..rják és nem értesítenek...

2017. aug. 14. 14:31
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Telefonálj oda, kérdezz rá, mert lehet, h a szabik miatt húzódik a döntés. De az is lehet, h neked már felejtős ez az állás.
2017. aug. 14. 14:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
eltelt 3 hét, ez már felejtős.
2017. aug. 14. 14:53
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
99,99%-ban nem kapsz visszajelzést az elutasításról.
2017. aug. 14. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Na mi lett végül?
2017. aug. 24. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Ma telt le az 1 hónap, azaz 1 hónap alatt válaszra sem méltattak, pedig korábban is jelentkeztem már hozzájuk állásokra és mindig visszajeleztek még akkor is, ha még interjúra sem hívtak be, hogy köszönik a jelentkezésemet. Én is úgy gondolom, hogy ezek után nem is fognak keresni, én sem kerestem őket, igazából annyira nem is érdekel már. Eddig mindig nézegettem az állásajánlataikat, mert egy elég jó cég, de ezek után nem fogom nézni se.
2017. aug. 24. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!