Behívtak, de lassan 3 hete nem jeleztek vissza. Van még esély?
Megpályáztam egy állást, 2 hétre rá behívtak egy tesztírásra (excelben kellett különböző feladatokat, beállításokat végrehajtani). A HR-es azt mondta, hogy jelenleg sokan vannak szabin és a következő hetekben is sokan szabin lesznek, de a teszt kiértékelése után várható egy interjú is, azonban azt ígérte 2 héten belül visszajeleznek.
Csütörtökön telt le a 2 hét, azóta sem kaptam visszajelzést, de most néztem, hogy az állás eddigi jelentkez3si határidejét (aug. 1) meghosszabbították aug. 15-re.
Szerintetek nem váltam be a teszt alapján vagy szabin vannak? Érdemes ennyi idő után érdeklődni?
vagy rákérdezel, vagy vársz és reménykedsz.
Elég gázul csinálják sokan ezt a szabadságos dolgot, nekem is van 3, ahonnan várom az interjú időpontot, de szerintem kuka.
Én is így érzem sajnos. Szerencsére van munkám, csak a jobb fizu reményében váltottam volna, de mégis ha már elmentem a tesztírásra -ami egyébként elég könnyű volt- várnék legalább annyit, hogy nem vettek fel.
Valójában ehhez a céghez egy éve felvettek volna egy alacsonyabb pozícióba, de az alacsony bérajánlat miatt elutasítottam. Arra is gondoltam, hogy esetleg emiatt már rajta vagyok a "fekete listájukon", de akkor meg nem értem, hogy egyáltalán minek kerestek fel.
ahha, ez nem így megy:D nálam személyiségtezstet dobnak az arcomba, majd nem felel meg az eredmény és le sem tojnak utána.
Hiába tartok fél órás szakmai kiselőadást, lsz..rják és nem értesítenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!