Tényleg olyan rossz a Waberer's-nél dolgozni? Naponta mennyit lehet pihenni kb? Esetleg a belföldes Spar-ozás mennyire jó?
Nem olyan rossz. Ha rendesen dolgozol, odateszed magad, jò a pènz is. Ne a parkolói dumàkbòl, meg a sok balfa* panaszkodasàbòl indulj ki.
"Mennyit lehet pihenni?" - Dolgozni akarsz vagy pihenni? Szabàlyszerűen kell dolgoznod. Pihenőidő nem cègfüggő, hanem szabàlyozott.
@2
A hatvani az Horváth Rudolf lesz szerintem. Vagy a kettőnek van valami kapcsolata egymással?
jaj ne altassuk mar magunkat ezzel a kommunista eszmevel hogy.munka munka munka aki nem dolgozik az egy szardarab... Igenis sok ember szeret lustalkodni, en is, most mit kell ezert leszolni? Jobban szeretek 5 oraig acsorogni mint lebekazninaz arut. Akkor en meg azt kerdem hova pattogsz ennyire?
A kerdezonek meg: nemzetkozi wabinal ritka volt a 9 es pihi, foleg 11, meg hetvegente is ritkan kellett menni, szoval korrekt volt. Ahol most vagyok orokke idore kell menni, egymas utan kell a 9eseket kivenni, sokszor tele van a faxom az egesszel de meguntam mar a cegem kozotti ugralast, egyik rosszabb mint a masik
"Magyar cegeknel ezekhez kèpest holiday van"
Kis pénz, kis foci.
"A hatvani az Horváth Rudolf lesz szerintem. Vagy a kettőnek van valami kapcsolata egymással?
"
Igazad van 60 km volt Pesttől a telephely, én kevertem össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!