Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon miért nem...

Magyarországon miért nem bírják megadni min. Az 1ezer eurós fizetést?

Figyelt kérdés
Már mindenki lekörözött minket,tiszta szégyen,hogy bizony van ahol átszámítva 2-300 eurót keresnek az emberek! A nevetséges 70eurós segélyről meg ne is beszéljünk! Szörnyű!Lesz ezen változás egyáltalán? Min,kin múlik ez? Bocsi nem értek se a politikához,se a pénzügyekhez,de ez felháborító!
2017. aug. 11. 13:41
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
10# Más országban termel annyit? Ott megéri?
2017. aug. 11. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
Remgeteg cég van ahol ennél többet kereshetsz.
2017. aug. 12. 00:18
 13/17 anonim ***** válasza:

#11:

Csak egy példa: Németországban egy minőségi, alap faajtó

5000 eurónál kezdődik. Németországban gyártja az üzem,

tehát hazai termék 100%. Kint ezt megveszik. Mennyi hasz-

na van egy ajtón szerinted a gyártónak?

Ha itthon egy bejárati ajtó 500.000 ft-ba kerülne, az

ajtógyártó cég simán ki tudná fizetni a magasabb bért.

De amíg egy acélajtó 70e ft, ami anyagáron 50, de nem

tudja többért eladni, addig a 20e ft nyereségből hogy

fizessen magas munkabért? És nem fog tudni többet elad-

ni belőle.

2017. aug. 12. 00:24
 14/17 anonim ***** válasza:

"De amíg egy acélajtó 70e ft, ami anyagáron 50, de nem

tudja többért eladni, addig a 20e ft nyereségből hogy

fizessen magas munkabért?"

Ne lepődjön meg akkor, ha nem talál akkor munkaerőt.

2017. aug. 12. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Én nem sajnálom a munkáltatókat. Elverte a jég az autómat Ausztriában kértem árajánlatot több helyről, az egyik srác 25 ezer forintért akarta csak megnézni. A másik ahol csináltattam 400 ezer forint volt, persze számlát nem is láttam. Továbbá a kanapém tönkre van menve kértem sok helyről árajánlatot 150-300 ezer között akarták áthúzatni annyiért veszek már újat, kellene egy új ágy is mert a régi már nagyon öreg, szétnéztem egy normálisabb ágy nem luxus kategóriás 200 ezer forint matraccal együtt ez csak néhány dolog amire szükségem van augusztusban, de már közelítek az 1 millióhoz a kiadások terén, és még nem ettem, nem fizettem be a számláimat. Nagyon komoly árak vannak itthon.
2017. aug. 12. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:

"Naa azért nagyon sok munkáltató kizsigereli a dolgozót!"

Na, akkor legyél te az, aki nem! Adj ezer eurós fizetést, dolgozzanak max 8 órát az embereid, rendesen jelentsd be őket. Próbáld ki, csináld meg.

2017. aug. 12. 09:40
 17/17 A kérdező kommentje:

"Sajnos a nem-multi cégeknek kb ki kell zsigerelni a

munkáltatót ahhoz, hogy párszázezer forintos fizetést

el tudjon tenni a tulaj."

Na erről van szó! Ha nem akarna a tulaj több százezret zsebre tenni,akkor adna a dolgozójának tisztességes fizetést,nem 300ft-os órabért! Ha kicsit megbecsülné a dolgozóját,szívesen dolgoznának 17 órát is az emberek,de addig,amíg alamizsnát akar adni,addig igen,két havonta embert fog keresni!

Ráadásul nem is az alkalmival van baj,mert nyugdíjunk úgysem lesz,sokakat ez nem érdekel,hanem a carért-húgyért dolgoztatással!

Nem kell őket sajnálni,mert ha annyira nem menne a buli,bezárnák a kócerájt vagy beállna ő maga dolgozni!

2017. aug. 12. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!