Kezdő Tesco Pénztárosként ötlet?
Figyelt kérdés
Egy fiatal lány betanított. próbáltam figyelni, hogy mit mikor nyomok meg ilyesmi. Viszont van, hogy a gép nem igazán úgy működik ahogy én akarom, ezzel még nincs is akkora gond. Viszont vannak a vonalkód nélküli dolgok.. Ha meglátom már parázok, hogy azt, hogyan kell, melyik részen találom (aki pénztáros tudja mire gondolok) és így kissé lassú leszek. A vissza adással illetve a fizetettéssel nincsen gond... Illetve vannak olyan dolgok amikor csak a menűből lehet előhalászni. Ezekre valami ötlet? Mivel két vásárló között nincs időm. főleg ha már kialakult egy sor, ezeket áttanulmányozni.2017. aug. 10. 05:42
1/5 anonim válasza:
Cimke nelkulieknel szolj valakinek hogy hozzon egy olyat,amin van. a menut meg minel tobbet hasznalod,annal ugyesebb leszel. Ne parazz! tudom mit erzel amugy,de hidd el segiteni fognak ha elakadsz.
2/5 anonim válasza:
#1 vonalkódos pékáru és zöldség?
3/5 A kérdező kommentje:
igen ezekre gondolok. de inkább a pékárúkkal van gondom. :/ a minden egyéb oké eddig :D
2017. aug. 10. 14:23
5/5 anonim válasza:
Tescóban vagyok kasszás.
#2: nálunk a kenyereken például van vonalkód, pontosabban a zacsin, amibe az emberek beleteszik.
#4: évek óta nincs füzetünk, a gépen kell megtalálni mindent.
Kérdező, nem tudok mást mondani, mint hogy gyakorlás kérdése az egész. Ne szégyellj segítséget kérni, se a vásárlóktól, se a kollégáktól. :) Egy-két hét és simán belejössz, nem egy atomfizika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!