Ausztriába el lehet helyezkedni nyelvtudás nélkül is?
Figyelt kérdés
Angollal meg tudom magam értetni, de nem tudom ott kint mennyit ér. Viszont sürgősen szeretnék munkát vállalni kint, elég rossz az itthoni helyzetem. Kinek milyen tapasztalata van-e téren?2017. aug. 7. 18:48
11/18 anonim válasza:
"alkoholista, proli hozzáállás" - nyolcaska, hát miért így állsz hozzá? hm?
Okosodj, művelődj, tanulj, és ne igyál annyit 8-as!
12/18 anonim válasza:
(Én vagyok a 4.10.válaszoló)
Saját tapasztalatból írtam ha lehet így értelmezni,mivel a saját szememmel láttam.
Náluk vendégeskedtem két hétig
13/18 anonim válasza:
Kérdező. Miért gondolod támadásnak a dolgot? Érthetően le lett írva, hogy mik a hátrányai ha nem beszéled egy adott ország nyelvét. Angolul is csak megérteted magad. Ha felsőfokon beszélsz angolul, tárgyalási szinten, akkor van esélyed olyan cégnél elhelyezkedni Ausztriában, ami multinacionális, és az elsődleges nyelv a munkavégzésben az angol. Itthon is ugyanez. De gondolom te mosogatni, takarítani, hasonlóra mennél ki. Ott nem az angol a munkavégzés nyelve. Komolyan, még mi vagyunk a szemetek... jó, akkor írom amit olvasni akarsz, csak hogy a lelked megnyugodjon: Igen, el lehet helyezkedni nyelvtudás nélkül is, várnak tárt karokkal az osztrákok a több százezer román, bolgár, török, és arab mellé bevándorlónak, minden vágyuk, hogy egy újabb németül nem tudó dolgozni vágyó menjen hozzájuk, hajrá, útra fel!
14/18 anonim válasza:
És ha útközben a Soros pénzzel kínálna, ne fogadd el, mert úgyis annyit keresel kinn hogy nem fogod tudni hova tenni.
15/18 anonim válasza:
Én sok évig éltem Ausztriában. Német nyelv nélkül is lehet dolgozni pl. mosogatóként. Aki komolyabb állást akar, annak minimum B2 német kell. Több magyar is kivándorolt a közelünkbe, de német nyelv nélkül a mérnököt sem vették fel dolgozni. Hiába tudott folyékonyan angolul. Csak angol nem sok munkához elég.
16/18 anonim válasza:
Amelyik munkához elég az angol, ott tárgyalóképes nyelvtudás az elvárt.
17/18 anonim válasza:
Ne is álmodj róla kérdező. Az osztrákok különösen rossz néven veszik, ha angolul akarsz ott érvényesülni.
18/18 anonim válasza:
Abba is gondolj bele kérdező, hogy a mindennapi életben levő teendőit elintézéséhez kell a német nyelvtudás. Elhiszem, hogy rossz az anyagi helyzeted, de abba gondolj bele, hogy kint nem tudnál előbbre lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!