Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 31 éves vagyok, de még nem...

31 éves vagyok, de még nem volt még bejelentett állásom. Lehet egyszer majd normális életem vagy mondjak le róla?

Figyelt kérdés

Alkalmi munkáim voltak eddig csak. Magamtól kitanultam a webfejlesztést, ebből néha van jövedelmem. Édesanyámmal élek (édesapám meghalt amikor 10 éves voltam).

Mit tegyek ha szeretnék 40 éves koromra egy feleséget, egy gyereket, egy kocsit és egy lakást?

2017. aug. 5. 17:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
68%
Ha valaki elvesz egy gazdag nőt az még nem férfi prosti.
2017. aug. 5. 19:42
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
Elmész dolgozni 250 nettó minimumra. Elrakod a 250-et minden hónapban, kb. 1 év után veszel egy 2 szobás lakást hitelre és kiadod az egyik szobát.
2017. aug. 5. 20:00
 13/23 anonim ***** válasza:
És mit dolgozna 250 nettóért? Szerinted eddig miért nem ezt csinálta?
2017. aug. 5. 20:03
 14/23 anonim ***** válasza:

Még az aranyrög kereséssel is többre menne mint hazai állásokkal. Ez a fiatal pár három hét alatt 63 gramm aranyrögöt szedett össze fémkeresővel egyik ausztrál aranymezőn:

Gold Prospecting Leonora - Western Australia

http://www.youtube.com/watch?v=IXSUlVFockk

Az kb. félmillió Ft. És nincs adó, nincs lenyúlás, nem kell a kányaként rikácsoló főnököt hallgatni mert nincs az se. De ha megunja akkor bemegy a legközelebi városba és vállalhat állást is.

2017. aug. 5. 20:10
 15/23 A kérdező kommentje:

#14: Ausztráliban egy átlagos lakás albérlete havi 400e Ft körül van[1]. Szóval ha ott 2 ember dolgozott 3 hetet 500e Ft-ért, akkor az közel sem egy mesés összeg.

1: [link]

2017. aug. 5. 21:32
 16/23 anonim ***** válasza:
12-es,normális vagy? Elrakja az összes fizetését, akkor miből él?? Fényevő lesz addig a híd alatt? Fogyatékos!
2017. aug. 6. 12:40
 17/23 anonim ***** válasza:
Valamint 1 év alatt így csak 3 milliója lesz, miből hitellel sem tud venni lakást.
2017. aug. 6. 12:52
 18/23 anonim ***** válasza:

"Elrakja az összes fizetését, akkor miből él??"

Abból amiből eddig munkanélküliként. Agyad nincs, mi. Eddig az anyja tartotta el. Olvasni nem tudsz?

"Valamint 1 év alatt így csak 3 milliója lesz, miből hitellel sem tud venni lakást."

Dehogynem, az több mint 20% önrész.

És hogy 1 év vagy másfél év az már tökmindegy.

2017. aug. 6. 19:37
 19/23 A kérdező kommentje:

"Eddig az anyja tartotta el. Olvasni nem tudsz?"

Ööö...ezt pontosan hol is írtam???

2017. aug. 6. 22:38
 20/23 anonim ***** válasza:

"Ööö...ezt pontosan hol is írtam???"

Mennyit fizetsz a rezsiért és az albérletért?

És mint írtam, 1 vagy másfél év alatt van meg teljesen mindegy az eddigi teljesítményedhez képest.

2017. aug. 7. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!