Az ebédidő miért nem számít bele a munkaidőbe?
De.
De annyira nem vagyok profi semmiben, hogy napi 4 óra munkáért is kifizessenek nekem havi 3-400 nettót.
Kérdező, dolgozhatsz kevesebbet is - van már részmunkaidő... Csak akkor ne csodálkozz majd, ha kevesebbet is keresel.
Persze ha valamiben annyira jó vagy, hogy kevesebb idő alatt is több pénzt tudsz keresni, akkor nyugodtan lázadozz a 8 óra munka ellen. Vagy csak az ebédidővel van problémád?
Mert azt azért megnézném, hogy húzol le 8 óra igazi, kemény munkát szünet nélkül.
Igazából nem is értem a kérdésed: azt szeretnéd, ha az ebédidőt is fizetnék vagy azt, hogy ne legyen ebédidő?
"Azt, hogy az ebédidőt is fizessék."
Akkor most tartsunk egy kis nyelvtan órát :D
A fizetésed az a munkabér. A munkabér jelentése: elvégzett MUNKÁÉRT FIZETETT BÉR, ahogy a magában a szóban is benne van a jelentése.
Ebédelésért, fitness teremben való edzésért (hogy jó kondid legyen a munkához), stb nem fizet a munkáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!