Hogyan szerezhetnék pénzt?
Ugye diákmunkára csak 16 év felett lehet menni, de én akkor már KRESZ tanfolyamra mennék, jogsit szeretnék szerezni motorra.
Hogyan szerezhetnék annyi pénzt, hogy legalább a jogsit ki tudjam fizetni?
De azt már pár hónappal előtte el lehet( és el is kellene) kezdeni, mielőtt 16 éves leszek.
Köszönöm a nagyon gyors választ!☺
Ha nem múltál el 16 éves, eléggé behatároltak a lehetőségeid, jogilag nem vállalhatsz melót. Az alábbiak maradnak:
- Ismerősi körben elvállalni melókat (fűnyírás, gyümölcsszedés, bébiszitterkedés)
- Sörösdoboz gyűjtögetés
- Cuccok eladása a Jófogászon
- Vas- és színesfémhulladék gyűjtögetés
- Vérplazma adás
- MLM-átverés
- Koldulás
- Bűnözés
Jogsira előlegként általában valamennyit előre be kell fizetni, ez tény. De nem akkor mindet. Nekem 5 éve 30-at kellett. Azért annyit jövőnyárra össze lehet spórolni. Illetve szerintem szüleid is tudnak adni, és majd visszafizeted nekik.
Nem kell az órákat sem egyben kifizetni. Csak az a lényeg, hogy mire mész forgalmi vizsgázni, ne legyen elmaradásod.
A másik, hogy KRESZ vizsga után 2 éved van megcsinálni a forgalmi vizsgát. Ha te a KRESZ vizsga után nem azonnal mész vezetni, hanem még pénzt gyűjtesz, akkor sem történik semmi.
Köszönöm a válaszokat!
Mi az az MLM-áverés?
6-os: a szüleim egy fillért nem adnak bele😕😃
Az MLM-átverés, Kérdező?
Legalizált Ponzi-séma, piramisjáték, ha így jobban ismered. Annyi a lényege, hogy van valami csodatermék, amit lehetőleg minél több emberre rá kell sóznod. Minden eladás után kapsz valamennyi pénzt. Ha beszervezel magad alá embereket, akkor az ő vásárlásaikból jutalékot kapsz, valamint minden olyan ember után szintén, akiket az általad beszervezettek szerveznek be. Az MLM-ezők 2%-a megél belőle (akik elsők közt léptek be), a többi meg nullszaldósan vagy minimális veszteséggel jön ki a kalandból. Ez az a "munka", amivel rendszeresen milliókat ígérnek napi 2-3 óra munka után.
Itt egy kis olvasnivaló a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!