Ha kiírom hogy mennyi a munkabérem a Sparban az üzleti titok megsértésnek minôsül?
Figyelt kérdés
2017. aug. 2. 16:31
1/6 anonim válasza:
Ha csak a munkaszerződésed erről nem rendelkezik akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Nem. Az felmondási oknak minősül. Soha nem voltam főnök, de én is azonnal kivágnálak.
3/6 anonim válasza:
Mivel gőzünk nincs róla, hogy ki vagy, ezért nem fognak kirúgni... Megnyugodhatsz, a munkáltatód nem fog nyomozást indíttatni, meg perre menni, hogy kinyomozza, hogy ki van itt a gyk nick mögött :D:D
4/6 anonim válasza:
3-as! Én úgy vélem, helyben írná ki, nem itt.
5/6 anonim válasza:
Ha kiírod a neved, személyi adataidat és munkáltatód nevét is, akkor IGEN üzleti titkot sértesz!
De egy beböffentett br. 152 126Ft/hó érték nem minősül annak :)
6/6 anonim válasza:
Látom a piros kéz nyomogatása egyszerűbb, mint megérteni, mit is akar a kérdező. Nyilván kevesli a bérét, s láttatni akarja a vevőkkel, mennyiért melózik.
Kötve hiszem, hogy ide akárná írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!