Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi bérigényt adjak meg? (...

Mennyi bérigényt adjak meg? ( projektmenedzser )

Figyelt kérdés

Jelentkezem egy állásra, bérigényt is kérnek. A cég magyar, Budapesten van, tolmácsolással, fordítással, nyelvtanítással és lektorálással foglalkozik. Elvárás a kifogástalan magyar/angol nyelvtudás, haladó Ms Office. Előny minden egyéb nyelv ( németül és franciául tudok, mindkettő középfok). Másfél évig dolgoztam egy kisebb cégnél, személyi asszisztensként, ahol rengeteget fordítottam és tolmácsoltam ( ilyen tapasztalat is előny), emellett van pénzügyi diplomám is ( bár csak azt írták, felsőfokú végzettség kell, hogy milyen azt nem).

A neten utánanéztem, és a magyar átlagbér projektmenedzser pozícióban 510ezer bruttó. De mivel ez átlag, ebben gondolom benne van a kezdő és a tapasztalt is...más támpontot nem találtam, aki tud, kérem segítsen.

2017. aug. 1. 15:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Magyar cégnél számíts ezekre a feltételekre. Nincs emberük, de nem jönnek rá, hogy vajon miért...
2017. aug. 3. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:
49%
Mint kiderült, a fordítóirodánál a projektmenedzser általában nyelvész, aki jól bírja az üzleties viszonyokat is. Nettóban szokták megadni a bérigényt, és külön tisztázni, hogy ez egy bejelentett munkaviszony-e. Természetesen csak az utóbbit tartom korrektnek, a nettóra pedig kezdőként 200 ezer forintot, tapasztaltként 300 ezer forintot, szupercsucsuként és hírnevesként 400 ezer forintot javaslok. Ezek nem könnyű munkák, és őszintén szólva nem gondolom, hogy egy olyan embernek felajánlják, aki a munka mennyiségét nézi, és már az első gondolata az, hogy az túl sok. Úgyhogy ne reménykedj...
2017. aug. 7. 10:50
 13/13 anonim válasza:
Hali, tudom hogy régebbi topik de én most pont egy ilyen cégnél néztem álláshirdetést és a kommenteket nézve kicsit elhűltem. Kérdező, te melyik céghez jelentkeztél ahol ez volt a tapasztalatod?
2019. febr. 1. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!