Mennyi bérigényt adjak meg? ( projektmenedzser )
Jelentkezem egy állásra, bérigényt is kérnek. A cég magyar, Budapesten van, tolmácsolással, fordítással, nyelvtanítással és lektorálással foglalkozik. Elvárás a kifogástalan magyar/angol nyelvtudás, haladó Ms Office. Előny minden egyéb nyelv ( németül és franciául tudok, mindkettő középfok). Másfél évig dolgoztam egy kisebb cégnél, személyi asszisztensként, ahol rengeteget fordítottam és tolmácsoltam ( ilyen tapasztalat is előny), emellett van pénzügyi diplomám is ( bár csak azt írták, felsőfokú végzettség kell, hogy milyen azt nem).
A neten utánanéztem, és a magyar átlagbér projektmenedzser pozícióban 510ezer bruttó. De mivel ez átlag, ebben gondolom benne van a kezdő és a tapasztalt is...más támpontot nem találtam, aki tud, kérem segítsen.
Br 500k lopucu,egy kezdõ programozót nem fogsz ennyiért kapni.
Br 900 minimum.
Hogyisne már 900...
Magyar cégnél még az 500-at se fogják megadni. Mondd nyugodtan, persze kívánom, hogy sikerüljön.
Ahol ilyen elvárásokat támasztanak ott csak a pozíció neve projekt manager, a munka valójában nem az, csak ez jól hangzik. PM-nek minimum elvárás valamilyen metodológia ismerete attól függően, hogy milyen területen kell majd ténykedni (Lean 6 sigma gyártásba, Prince2 IT területen, stb...).
Tekintve, hogy se tapasztalatod se tudásod és br. 400-nál többet nem mondanék és örülnék a helyedben, ha megkapnám.
Lehuzas,hagyjad mar.
Projekt menedzsernek netto 230,aha akkor keressek valami verebet,aki elvallalja ennyiert,en pofatlanul megkerdeztem volna marmint hetente ennyi a fizu vagy ketnaponta?
Mert igy korrekt lesz akkor,es kirohogtem volna oket.
Akkor meg sokaig nem lesz betoltve az allas,nalunk fejlesztoknel,konkretan 0 ismetlem 0 ev tapasztalattal adnak ettol tobbet sot,akar sokkal tobbet,igen a kezdo programozoknak.
Ööö... a projektmenedzser nem ez a szint :)
Ez ilyen kamurambómenedzser.
Mérnöki/infós diploma, gazdasági másoddiploma, folyékony angol, metodológiai ismeretek; IT/Telco/Development területen ezt bruttó 1-1,3 millióra taksálják a BP-i multik.
Hays salary guide 2017 a barátod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!