Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is így kezdte egy nagy...

Más is így kezdte egy nagy árúházláncnál?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem irodai munkára egy Magyarországon folyamatosan terjeszkedő árúházlánchoz. Jól ment az interjú (szakmai idegennyelvű is). Viszont, azt mondták, hogy az üzletben kell kezdenem, hogy rálássak, hogy működnek náluk a dolgok. (feltöltő és eladó)

Ez reális elvárás? Én ilyet még nem hallottam.

Köszönöm a válaszokat.

F

2017. júl. 31. 15:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Irodai munkára jelentkeztél, de eladónak vesznek fel, a többi csak duma. Persze, nem lehetetlen, hogy idővel tényleg irodai munkában fogsz dolgozni, de nem most. A kérdés az, hogy neked megfelel-e egy eladói állás.
2017. júl. 31. 15:48
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én egy magyar multinál lettem volna telefonos. Engem is befogtak próbaidő alatt a raktárba meg a pultba is, de szerintem nem ott lettem volna végig, hanem hogy lássam, hogy működnek a dolgok. Szerintem neked is meg kellene nézned először, hogy milyen munkafolyamatok zajlanak a háttérben, ahhoz, hogy dolgozni tudj az irodában. Ha mégis más munkakör szerepelne végül a szerződésedben, akkor ints be nekik (nem mellékesen híreszteld el mindenhol a sztoridat :D ). Ellenkező esetben pedig erre is jó a próbaidő és az alatta biztosított azonnali hatályú felmondás.
2017. júl. 31. 15:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Úgy írtad, hogy telefonos lettél volna.. Végül miért nem vállaltad?

2017. júl. 31. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!