Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tanári diplomával milyen...

Tanári diplomával milyen állast találnék Angliában/Nagy-Britanniában? Az egyik szakom angol.

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 21:52
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Én is szeretnék kimenni. Imádok tanítani,mindig is tanár akartam lenni, de ezzel a fizetéssel, és az magyar körülményekkel 10 év múlva (de lehet még annyi se)idegösszeomlást kapnék. Nem beszélve arról, hogy a mai gyerekek vislekedése és magatartása borzasztó. Nemrég még én is iskolapadban ültem, és ha visszagondolok arra az időre, elképesztő mi megy manapség az iskolákban...
2010. máj. 22. 22:45
 12/22 anonim ***** válasza:

Hát elrettenteni semmiképpen sem akarlak, de az angol gyerekeket sem dicsérik agyon ebben a tekintetben.

Amúgy érdekes olvasmány az iwiwen a "magyar tanár angliában" és a "magyar gyerek angol iskolában" topikok. Nem 100%, hogy ez a pontos címük, valami ilyesmi...

2010. máj. 22. 23:23
 13/22 A kérdező kommentje:
meg fogom keresni
2010. máj. 22. 23:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Én is angol szakra jártam, és több volt évfolyamtársam is él kint. Egyről tudom, hogy egy olyan középiskolában tanít, ahová bevándorlók gyerekei járnak, egy másik meg magyar vendégmunkásoknak segít ügyes-bajos dolgok intézésében (lényegében tolmácsol), és az önkormányzattól kap ezért fix fizetést. Szóval simán elhelyezkedhetsz a saját szakmádban is.
2010. máj. 23. 00:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam szalag mellett egy angol szakos tanárnővel..

Egyből nem fogsz tudni tanítani,talán érdemes megfogadni az ellőttem író tanácsát..(honosítás stb)

Annyi előnyöd van sok emberrel szemben,hogy te jól tudsz angolul..A gyárban ahol dolgoztam nem csak az angol tanárnő dolgozott ott,hanem több diplomás ember..Volt aki repülőmérnöki diplomával mellettem volt a szalagon...

van egy kedves ismerősöm aki szintén angol tanárnő.Egy autós cégnél dolgozik..De előtte szállodában takarított..A szamár létrát mindenkinek végig kell csinálnia...

2010. máj. 23. 01:52
 16/22 A kérdező kommentje:

A repülőmérnök, mint szalagmunkás már nagyon durva.

Elképesztő, hogy nálunk ennyire nem becsülik a diploma megszerzésébe fektetett munkát. De már én is úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzért nem kínlódk a gyerekekkel (mert az kínlódás, és nem tanítás). Ezek magasról tesznek már az iskolára, már bocsánat. Annyit nem keresünk ketten a férjemmel, hogy tudnánk venni egy saját házat. Rettenetes.

Van egy ismerősöm, aki most érettségizik. Az osztályának 60%-a a szóbelik után megy külföldre, nem akarnak tovább tanulni, de igazuk is van. Már én is erre jutottam,és ha alilról kell kezdeni, akkor onnan.

2010. máj. 23. 06:42
 17/22 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az a válasz teljesen korrekt volt, ami pontokba sorolta a tennivalókat. Az biztos, hogy kint is végig kell járni a szamárlétrát, ami néha nehéz. A kinti viszonyokhoz csak annyit, hogy szerintem a helyzet ott is csak az elit magánsulikban jók. Én 10 évvel voltam kint és egy kis községben éltem és ott voltam a helyi suliban a 4. osztályban segíteni, de ott se volt jobb, mint itthon, a gyerekek nem voltak ott se csendben. 4 éve jártak suliba, de nem tudták a szorzótáblát, sőt az osztáshoz hozzá se kezdtek. A nagyok meg akkor jártak be, amikor kedvük volt, szinte soha senki nem kérte számon rajtuk, hogy mit tudnak, mit csinálnak a tanulás helyett. Szóval az egy másik világ. Viszont imádtam azt, hgy egyenruhában jártak.

2010. máj. 23. 09:52
 18/22 anonim válasza:
0%
Ingyen dolgozni azoknak a csámpásfogúaknak? Nem vagytok normálisak! Ha a tanár és a repülőmérnök a futószalag mellett dolgozik, akkor nem itt, hanem ott nincsenek megbecsülve. Gondolom nyelvtanárként nem a nyelvet akarod gyakorolni, ezért nem is értem, hogy miért van erre szükséged. Az ottani gyerekek fele a volt gyarmatokról származnak... Hidd el, sok angliai tanár meghalna a gyönyörűségtől, ha azok helyett az itteni "etnikumot" kellene oktatnia. Eddig még egyetlen ismerősöm sem jött vissza onnan gazdag emberként, legfeljebb megalázottként.
2010. máj. 28. 09:08
 19/22 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Nekem viszont nemhogy megalázottként, de sehogy nem jött vissza még onnan ismerősöm. Ha olyan rossz, akkor vajon miért maradtak? Egyszerű: ott meg lehet élni családdal is tanári fizetésből, itthon meg nem.
2010. máj. 29. 16:10
 20/22 anonim válasza:
A pénz nem minden, ,elég szar lehet minden idegennek,nem beszélve arról,hogy az otthoniak akármilyen bugyuták mindenhol előnyben vannak.Azért nem jönnek haza ,mert itthon odajutottak az emberek,hogy megélni nem lehet.Arról senki nem mesél milyen szar volt az elején.
2010. máj. 30. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!