Tanári diplomával milyen állast találnék Angliában/Nagy-Britanniában? Az egyik szakom angol.
Hát elrettenteni semmiképpen sem akarlak, de az angol gyerekeket sem dicsérik agyon ebben a tekintetben.
Amúgy érdekes olvasmány az iwiwen a "magyar tanár angliában" és a "magyar gyerek angol iskolában" topikok. Nem 100%, hogy ez a pontos címük, valami ilyesmi...
Én dolgoztam szalag mellett egy angol szakos tanárnővel..
Egyből nem fogsz tudni tanítani,talán érdemes megfogadni az ellőttem író tanácsát..(honosítás stb)
Annyi előnyöd van sok emberrel szemben,hogy te jól tudsz angolul..A gyárban ahol dolgoztam nem csak az angol tanárnő dolgozott ott,hanem több diplomás ember..Volt aki repülőmérnöki diplomával mellettem volt a szalagon...
van egy kedves ismerősöm aki szintén angol tanárnő.Egy autós cégnél dolgozik..De előtte szállodában takarított..A szamár létrát mindenkinek végig kell csinálnia...
A repülőmérnök, mint szalagmunkás már nagyon durva.
Elképesztő, hogy nálunk ennyire nem becsülik a diploma megszerzésébe fektetett munkát. De már én is úgy vagyok vele, hogy ennyi pénzért nem kínlódk a gyerekekkel (mert az kínlódás, és nem tanítás). Ezek magasról tesznek már az iskolára, már bocsánat. Annyit nem keresünk ketten a férjemmel, hogy tudnánk venni egy saját házat. Rettenetes.
Van egy ismerősöm, aki most érettségizik. Az osztályának 60%-a a szóbelik után megy külföldre, nem akarnak tovább tanulni, de igazuk is van. Már én is erre jutottam,és ha alilról kell kezdeni, akkor onnan.
Kedves Kérdező!
Az a válasz teljesen korrekt volt, ami pontokba sorolta a tennivalókat. Az biztos, hogy kint is végig kell járni a szamárlétrát, ami néha nehéz. A kinti viszonyokhoz csak annyit, hogy szerintem a helyzet ott is csak az elit magánsulikban jók. Én 10 évvel voltam kint és egy kis községben éltem és ott voltam a helyi suliban a 4. osztályban segíteni, de ott se volt jobb, mint itthon, a gyerekek nem voltak ott se csendben. 4 éve jártak suliba, de nem tudták a szorzótáblát, sőt az osztáshoz hozzá se kezdtek. A nagyok meg akkor jártak be, amikor kedvük volt, szinte soha senki nem kérte számon rajtuk, hogy mit tudnak, mit csinálnak a tanulás helyett. Szóval az egy másik világ. Viszont imádtam azt, hgy egyenruhában jártak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!