Mivel foglalkozol és mennyit keresel?
Figyelt kérdés
Mini közvéleménykutatás, plusz fórum, hogy össze tudják hasonlítani a jövedelmüket hasonló területen dolgozó emberek.2017. júl. 28. 11:30
11/28 anonim válasza:
Időpont ma 15:10
Én pl gyári munkás vagyok, 1800-1900 euró nettóért.
13/28 anonim válasza:
Én? Rosenheimtől kb 20 km-re, 3 éve vagyok ott
15/28 anonim válasza:
Miért mimdig csak infosok/mérnökök válaszolnak ilyenekre? Orvost, jogász, közgazdászt ritkán lehet látni ilyen kérdéseknél.
16/28 anonim válasza:
3-as vagyok. Mert mi buzerálunk egész nap számítógépeket :D:D
17/28 anonim válasza:
Nemzetközi referens vagyok, nettó 200 + cafi.
18/28 anonim válasza:
15-os
Azért mert az infosok és a mérnökök egy része számítógépen dolgozik, és nyilván egy programozo a kódolás közben könnyebben feltud nézni mint egy orvos a műtét közben.
19/28 A kérdező kommentje:
Plusz szerintem nagy esellyel azok figyelik az ilyesmit es irogatnak, akik versenyszferaban dolgoznak valamilyen piackepes teruleten, es folyamatosan osszehasonlitja magat masokkal, hogy jol meg van e fizetve stb. Egy kozalkalmazotti bertabla szerint fizetett embert ez kevesbe erdekli valsz.
2017. júl. 29. 15:38
20/28 anonim válasza:
És közgazdasági elemzőkkel, pénzügyi szakemberekkel, ügyvédekkel, adótanácsadókkal és még sorolhatnám mi van? Azért ők is keresnek nem keveset, mégis alig látni tőlük válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!