Egy dolog a lényeges: érvényben lévő munkaszerződés ideje alatt hagytad-e ott őket és nem mentél dolgozni? Mert, ha igen, akkor megszegted a szerződést, és így követelhetnek tőled kártérítést. A módosítást ami júliusig van aláírtad, hogy dolgozol? Hiába van próbaidő, ezalatt a szerződésed ugyanugy él, ez csak arra jó, hogy indok nélkül mindkét fél felmondhat.
2017. júl. 20. 11:54
2/4 anonim válasza:
Most neked nincsenek példányaid a szerződésedből vagy mi a szösz? Most akkor van élő szerződésed vagy nincs? Ha van akkor jogos, ha nincs akkor tudni kell, hogy mi van és az alapján tudunk tanácsot adni.
2017. júl. 20. 12:12
3/4 anonim válasza:
Hát elméletileg egyoldalúan nem hosszabbíthatja meg a határozott idejű munkaszerződésben foglalt időt, ha a módosítást aláírtad, akkor valóban szerződést szegtél, ha nem, akkor nem követelhetnek semmit. Viszont nem tudom, hogy az eredeti szerződésben volt-e olyan kitétel, hogy meghosszabbíthatják-e egyoldalúan az időt, amit le kell dolgoznod. Mindenképpen el kell olvasnod a szerződést, hogy mit írtál alá.
2017. júl. 20. 14:01
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Megoldódott a dolog úgy néz ki.
Mindenkinek nyomtam hogy hasznos. Mert valóban az összes válasz hasznos volt.
Köszönöm.
Első. Ne haragudj kérlek. Véletlen a félig hasznosra nyomtam. Pici. És telefonon vagyok. Tényleg sajnálom .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!