Mit gondoltok a külföldön dolgozó magyarokról?
Azt, hogy külföldön dolgoznak.
Ezen belül akkora eltérések vannak, hogy nem lehet öket egy kapal alá venni.
Attól függ, hogy hol dolgoznak külföldön:
- Erdélyi Magyarok: Tisztelni kell a nemzettestvéreinket.
- Oroszországi Föderációba kiment magyarok: Van úgy, hogy az embernek külföldön kell dolgoznia.
- Hanyatló nyugatra kalandvágyból kicsábított és megtévesztett volt honfitársaink: hazaárulók.
Akkor én is hazaáruló vagyok..:) A vicc az egészben, hogy a legtöbb kint élő magyarban sokszor nagyobb hazaszeretet van mint az otthon nyavalygóaknak (tisztelet a kivételnek)
Nos magamról röviden.
Kint dolgozom Angliában, de nem akarok végleg itt maradni. Normális vagyok, segítőkész, rendesen dolgozom. Járok sportolni, szeretem a zenét, a filmeket. Imádok olvasni. Minden nap főzöm, takarítok, tisztán tartom magam körül a környezetemet. Az angliai barátoknak igyekszem Magyarország szépségét, kultúráját, ételeit megismertetni. Nagy sikerem van, mert már többen nyaraltak Magyarországon, és imádják. Nem lopok, nem csalók. Nos, hazaáruló vagyok? Rossz vagyok mert külföldön dolgozom? Ha igen, akkor ez van.. ÉN eltudom viselni.
Igaz Magyar Ember nem megy külföldre kalandvágyból, hanem itthonmarad, ha kell szenved, de építi és felkészíti a Nemzetét a nyugati tőkével vívott harcunkra.
Szerencsére Igaz Magyarok ebben nincsenek egyedül, mert van Valaki, aki segít. Ez a Valaki fent áll a sziklaszirten, zuhozóó esőben és fúvó szélben, egyik kezében bottal támaszkodik, szemével kémleli a Nemzet táját. Szakállán jégcsapok csüngenek, arca kipirosodott de tudja, hogy nem adhatja fel, mert egy Nemzet számít rá.
Ő A Férfi. Ő a magyarok szeretett gyermeke és a nyugat ádász ellensége. Ő az aki félkezével megment egy csecsemőt az imperialisták és a burzsoázia karmaitól. Ő az aki egyszemélyben megold minden problémát, mert ez a hivatása és egy fillért nem kér érte, hogy jobb legyen nektek.
Ő Orbán Viktor.
09:54
Remélem ez csak egy cinikus megjegyzés a részedről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!