Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha interjúra hívtak, de...

Ha interjúra hívtak, de meggondoltam magam?

Figyelt kérdés

Volt már veletek olyan, hogy jelentkeztetek egy állásra, interjúra hívtak, de meggondoltátok magatokat?

Nagyon szimpatikus volt a cég, de meggondoltam magam a pozíciót illetően. Visszamondanám, de gondolom ezzel teljesen leírom magam a cégnél, ha a jövőben lenne más pozíció.

Hogyan mondhatnám vissza kulturáltan?

2017. júl. 18. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hat igen ,igy eleg nehez a helyzet ,hogy mas poziciora kesobb szeretnel palyazni. Szerintem leirnad magad,ha egyaltalan emlekezni fognak rad,mert az is lehet ,hogy fogalmuk sem lesz rola hogy ki vagy mar jovo heten.

Amugy szerintem ird meg ,hogy nagyon sajnalod de masik poziciot kivansz megpalyazni mint amit megpalyaztal valami felreerstes tortent es ha tudnak segiteni a masik pozicio megpalyazasaba azt megkoszonod.

2017. júl. 18. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem a vilagvege ha leirnam magam, de velem ritkan esett meg, hogy normalis volt az interjura hivo, valamiert jo kisugarzasa volt.

Ugy vagyok vele, inkabb az interju elott, mint elmegyek, huzom mindkettonk idejet, majd eltunok.

Sajnos volt olyan sokszor, hogy az a pozi, amit szeretnek, de a ceg es a vezetoseg...fuj..

2017. júl. 18. 18:48
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Kerj irrealisan magas fizut...
2017. júl. 18. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolso otletevel teljesen egyetertek, ker irrealisan nag fizetest es legrosszabb esetben megadjak es akkor meg jol fogsz keresni ,vagy nem vesznek fel az igenyeid miatt. Igy csak jol jarhatsz szerintem
2017. júl. 19. 00:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Miert pazaroljam az o, es sajat idomet azzal, hogy elmegyek es az arcaba mondok egy nevetseges osszeget?
2017. júl. 19. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Pedig sokszor van hogy elmegy az ember és pl nem sikerül, stb de később hívnak hogy van jobb pozíció. Engem az interjú után egy évvel hívtak fel hogy van szabad pozíció, érdekel-e.

Van helyette más ahová mehetnél?

Később valószínű tudni fogják, szóval nem visszamondani, kivéve ha máshová felvennének.

2017. júl. 24. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!