Van annak valami következménye, ha nem megyek el egy állás interjúra vagy egy-két órával előtte mondom le?
Ha 1-2 órával előtte mondod le, akkor garantáltan soha többet nem fognak onnan hívni - mert megbízhatatlannak tartanak (hacsak nem baleset miatt, de ezt ugye orvosi papírral lehet igazolni).
Íme, itt egy nem teljesen ilyen, de hasonló eset, tanulmányozhatod :-)
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
Hát csak annyi, hogy nem ment el az interjúra, aztán fel volt háborodva, hogy nem jelentkeztek többet.
De ha Te eleve nem is akarsz/akarnál ott dolgozni, akkor nem értem, miért tetted fel a kérdést?
Olvastam a kérdést, írtam.
Mert nem tudtam, hogy van-e valamilyen más következménye.
De ahogy nézem ez a kérdező nem nem ment el, hanem le se volt beszélve az időpont. Én azért nem akart már se szó, se beszéd nem odamenni, mert tudtam jól, hogy ott fog várni a HR-es(mivel írtam, hogy jó nekem, ott leszek).
De mint kiderült csoportos tájékoztató volt az interjú, így nem szúrta volna ki senkivel, ha nem jelennek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!