Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » SEGÍTSÉGET SZERETNÉK! Segítenél?

SEGÍTSÉGET SZERETNÉK! Segítenél?

Figyelt kérdés
Van 700.000ft félretett pénzem.Mit kezdhetnék vele?Házam még nincs,de ennyiből nem is lesz.Hogy tudnám megfialni?Tőzsde kizárva! Ötleteket várok!
2010. máj. 21. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Annyira megfialtatni, hogy házad legyen belőle, sehol nem tudod. Legfeljebb a tőzsdén, de hát ugye ahhoz érteni is kell, meg mák is kell hozzá rendesen.
2010. máj. 21. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:

a minap itt pont kért valaki elkeseredetten 200ezret, hogy kamatostul visszafizeti.

pl.

de gyerekek, tőzsde és forexen kívül igazából nagy pénzeket hamar sehonnan sem tudsz leakasztani. ha pénzt akartok keresni, akkor tanuljatok bele.

2010. máj. 21. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Autók adás vétele.

De!

érteni kell hozzá!!!!!!!!!

Én pl vettem egy kocsit (csak annyit mondok hogy 98 as kocsi volt 1.3-as, 100 ezerért) futóműhibával, kereken 200 ezerbe állt meg (névreírás, hiba kijavítása stb), 2 hétig árultam, és végülis 450 ezerért vitték el....

De mákom volt, és jól kiszúrtam, szóval kell hozzá érteni...De mint bármi máshoz ami pár hét alatt viszonylag sok pénzt fizet...

Ha nem vagy rizikókedvű, akkor sosem lesz ebből nagyobb összeg, és csinálhatod amit az átlagember csinál.. leköti a pénzét 1-2 évre, és keres pl. 50ezret....

2010. máj. 21. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Egy valamit NE csinálj, ne menj vele kaszinóba. Bár tény, hogy 700 ezerből akár 3 milliót is lehet csinálni akár egyetlen este, de 700 ezer ft, ha rossz szériád van, akár 3 óra alatt is elveszhet ott. Szóval bármit, csak ezt ne.
2010. máj. 21. 20:55
 5/8 anonim ***** válasza:

20.29nek igaza van tkp.

mindenképp azon a területen nézz körbe, amihez valamennyire értesz. ott keress lehetőséget, hogyan tudsz pénzt csinálni.

egyik a tőzsdéhez ért, másik az autókhoz.

végülis sok mindenből lehet pénzt csinálni.

2010. máj. 21. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
de ha nekem adod befektetni, osztozhatunk a profiton, fifty-fifty...:)
2010. máj. 21. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:

gyüjtsél tovább és mire tudni fogod hogy mit kezdjél vele, addigra legalább még több lesz :)

Persze lehetőleg ne kp ban tartsd otthon.

2010. máj. 21. 22:31
 8/8 anonim válasza:
Szerintem fektesd be távolkeleti részvényekbe.Azért mert eléggé fejlődnek.Sőt.De ha felkeresel 1 pánzügyi tanácsadót tudna neked segíteni.
2010. máj. 22. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!