Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Segítséget kérnék. Diákmunkát...

Segítséget kérnék. Diákmunkát szeretnék a nyárra magamnak, de eddig nem nagyon találtam. Vki vmi tippet esetleg?

Figyelt kérdés

Keresgettem a neten,de nem nagyon találtam..vki vmit tudna ajánlani? Vagy legalább,hogy hogy próbáljam beírni a google-ba,hátha úgy jobbakat talál..

Eddig a Meki jutott eszembe (nekem szimpi,és a fizu is megteszi,ahogy hallottam..)

Előre is köszönöm,ha vki segíteni tud vagy próbál!! :)♥

( Gúnyolódó válaszokat nem kérnék! )

L/16

2011. ápr. 21. 09:32
 1/6 anonim válasza:

Munkaközvetítők (Diák)

Ilyen például a meló diák, ez ráadásul ha jól tudom országos. Vagy szétnézel hogy a városban ahol élsz milyen irodák vannak és milyen lehetőséget kínálnak.

2011. ápr. 21. 09:58
 2/6 anonim válasza:
Diákmunkaközvetitő által a legbiztonságosabb. Mihamarabb keress fel amennyit csak tudsz. Regisztrálj, vidd be a szükséges igazolásokat...Esetleg felnőtt ismerősök vállalkozásainál, de az bizonytalanabb.
2011. ápr. 21. 11:29
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! (:

Amúgy,nézegettem a melódiák és hasonló oldalakat, de munkát nem igazán találtam..na,de még május sincs,remélem találok vmit nyárra! :))

2011. ápr. 21. 12:37
 4/6 anonim válasza:
Előző vagyok. Ne akkor menj be az irodába, mikor megfelelő munkát találsz, hanem most jelentkezz. Amikor a hirdetés megjelenik már szerintem késő. /2 gyermekem dolgozott így/ Esetleg egy nem túl "nyerő" munka elvállalása után kaphatsz jobbat. Ilyen is van. Fürgediák, mindigkész, meló-depó,...ezeken a helyeken ..stb regisztrálj.
2011. ápr. 21. 12:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Diakmunka ezt beirod es kidob rengeteget.

Nekunk anno 16evesen ezeket lehetett: tesco arufeltolto, szorolapozas, meki konyha

Hugom sokat dolgozott tescoban ugyh o kesobb bekerult womens secretbe eladosegednek pedig azt nem is hirdettek soha.

Eloszor el kell vallani vmit aztan a megbizhatobbakat, akik rugalmasak is tehat pl. Ot felhivtak h 2 ora mulva raersz? Mert nem jott be az xy akkor o ugrott es indult be a varosba- tehat igy fogsz jobb munkat kapni kesobb.

2011. ápr. 21. 14:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
2011. ápr. 21. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!