32 éves segédmunkás vagyok, de karmesteri ambícióim vannak. Érdemes volna még belevágni?
Figyelt kérdés
Nem tanultam zenélni, viszont általánosba annyi 5-ösöm volt énekbol, hogy alig fért az ellenőrzőmbe.2017. júl. 16. 17:26
2/12 anonim válasza:
Általánosban rengeteg ötösöm volt rajzból, szeretnék festőművész lenni...
3/12 anonim válasza:
Én 23 évnyi hegesztés után 42 évesen iratkoztam be balettozni. Ne add fel az álmaidat!
4/12 anonim válasza:
Szerintem , ha arrafelé húz a szíved,akkor próbáld meg, fuss neki; max nem jön össze , de legalább nem mondhatod azt, hogy meg se próbáltad. Ha most előjött egy ilyen álmod , vágyad, az nem véletlenül történt, annak valamilyen oka van, valami dolgod van arrafelé, abban az irányban.
5/12 anonim válasza:
*Szóval hallgass a szívedre
mert valamit akar, valami utat mutatni akar
(Mármint,ha van rá lehetőséged. Nem tudom, h ehhez milyen végzettség kell)
6/12 anonim válasza:
Simán. Érettségizz le kedves Troll és irány a Zenekonzervatórium...karmester szak.
7/12 anonim válasza:
Természetesen. Csak segédmunkások lehetnek karmesterek.
8/12 anonim válasza:
Természetesen érdemes. Az ember bármit elérhet. Csak van akinek ehhez 10 év kell, míg másnak 200.
10/12 anonim válasza:
Azt hittem hogy Balázska az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!