Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol találok jó diákmunkát nyárra?

Hol találok jó diákmunkát nyárra?

Figyelt kérdés

Szeretnék nyáron dolgozni, de eddig sehol nem találtam jó munkát! 18 éves leszek októberben, tehát még nincs érettségim, és ez nagyon megnehezíti a dolgot, mert ahogy elnéztem, az álláshirdetők 90 %-a 18 éven felüli diákokat keres! Hol találhatok olyan állást magamnak nyárra, ami lehetőleg nem szórólapozás, és nem hátrány, hogy még nem vagyok 18??

Például nagyon szívesen lennék valami boltban árupakolgató, vagy mittudomén..vagy esetleg fagyit árulhatnék strandon stb..

2010. máj. 21. 18:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Én vidéki vagyok, de itt a helyi újságokban már voltak hirdetve balatoni nyári munkák is diákoknak, meg más is, nem tudom, vagy ilyen iskolaszövetkezeteknél vagy neten hirdetéses oldalakon.
2010. máj. 21. 19:21
 2/4 anonim válasza:

www.furgediak.hu weboldalon regisztrálj.

Idén nyáron én is kipróbálom a diákmunkát és náluk vagyok beregisztrálva.Még nem mondtak semmit.De egyébként igazad van,tényleg 18 éven felülieket alkalmaznak inkább,szóval te pont jó helyzetben vagy...Sok sikert =)

L/15

2010. máj. 21. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:

A FürgeDiák fog neked találni 18 alatt is, hidd el. Én is náluk vagyok.

16/F

2010. máj. 21. 19:55
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi, akkor megnézema fürgediáknál!

Amúgy, pont ez az, hogy nem vagyok jó helyzetben,mert októberben töltöm a 18-at, szóval nem tudom, szeritetek jelentkezhetnék a 18 éven felülieknek való munkára is?

(persze érettségishez tudom, hogy nem, mert az még nincs, illetve csak 1 előrehozott, de az gondolom nem sokat számít)

2010. máj. 22. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!