Hogyan szerezhetek sok pénzt?
Figyelt kérdés
Lusta vagyok dolgozni meg ilyenek de kéne a lé... Tudtok ajánlani egy pénzkeresési módszert ami sokat hoz és minimális melóval?
Az a legjobb ha akár itthonról tudnám végezni a munkát...
Lécci segítsetek!
2017. júl. 14. 23:05
12/17 anonim válasza:
Milinte te szemét tipszmikszűté?!??!
14/17 anonim válasza:
nyertél, de én nem villogásnak szántam, csak ha már valaki elkezdi mondani, hogy nem a pénz számít, és nem is feltétlenül a magas fizetés miatt dolgozik, hanem azért mert szereti, akkor mi a francért írja oda a nettóját?:)
15/17 anonim válasza:
Előző tudom hogy szarkazmusnak szántad, én is, ugyanarra. Tisztában vagyok a magyar fizetésekkel és egy 20 éves, sok év tapasztalat nélkül (és talán szakirányú végzettség nélkül) kezdőként nem fog annyit keresni, amit beírt az illető. Nem mintha irigyelném azokat, akik tényleg sokat keresnek és nem csak szóban, vállalkozok 30-on felül, hol ennyi hol annyi jön össze. Külföldön esetleg sokat gürizve összejön egy nagyon fiatalnak is. Épp egy másik kérdésnél volt erről szó, hogy milyen keresetek lehetségesek Magyarországon és ha tényleg mindenki annyit keresne, amennyit beír, akkor már simán túl kellett volna szárnyalnunk Németországot is.
16/17 anonim válasza:
A kérdező meg végképp álmodozik, sok pénzt akar, otthonról, de lusta dolgozni.
A mostani feje tetejére állt világban már sok minden lehetséges, nyithat a youtube csatornát és minecraftozhat adsense pénzekért, ha van rá 2-3 éve, mert ennyi kell, hogy már egy minimálisan elfogadható összeg összejöjjön neki videózásból.
17/17 anonim válasza:
Teljesen igazad van, egyébként nem kamu volt, külföldön dolgozom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!