1 hónapig Németországban? Ti mit mondanátok erre a lehetőségre?
Egy nagy multinál vagyok adminisztrátor, logisztikai területen. 2 éve vagyok itt, nem tudok tökéletesen mindent, de persze jól végzem a munkám. Németből van középfokú nyelvvizsgám, ha nálunk vannak a németek mindig én vagyok a tolmács 😀 De nem mindig értem meg őket sem tökéletesen.
Nagyon izgalmas lenne, viszont egyedül lennék ott a gyárunkból. Ki tudja, ott milyen kollégáim lennének, mit tudnék ott nyújtani szakmailag, nyelvileg... Meg aztán én eléggé érzékeny lelkületű vagyok, nem tudom, hogy viselném a magányt, a honvágyat 4-6 hétig (bár hétvégén elvileg hazajöhetnék, perszr gondolom saját költségen)
De tök izgalmas lenne, talán soha több ilyen lehetőség nem lesz az életemben.
Vélemény, tipp, tapasztalat?
Bármilyen hozzászólás jól jön.
Köszönöm
20l
Na nyafogj, ne hisztizz, ne picsogj. Csomagolj, menj. Sokan kibírtak már egy hónapot "távol" az otthonuktól, ne légy ilyen nyámnyila, szentimentális liba.
Ebből tényleg az fog lejönni midenkinek, hogy téged nem is érdekel, vagy nem vagy képes felmérni, micsoda lehetőséget kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!