Milyen összegért váltanátok a lentiek figyelembe vételével?
Munkahely váltáson gondolkozom. A jelenlegi juttatási csomagomban br. 600 ezres fizu, éves 1 millió cafeteria, céges kocsi korlátlan használattal, éves 15% prémium van, ezen felül céges telefon, notebook, stb.
Ti milyen összegért gondolkoznátok el a váltáson? Nekem van egy szám a fejemben, kíváncsi vagyok, hogy mennyire reális.
nem csak a fizetés a lényeg
Nekem 650 a bruttóm, de 850 minimum esélye alatt interjúra se mennék el, telefonban ezért 900at mondok, de nem akarok munkahelyet váltani, mert van előrelépési lehetőség, nincs túlóra, oktatásokra is van keret, szuper a tàrsaság a főnököt is beleértve
Az elsővel totál egyetértek. Még annyit hozzátennék, hogy a projekt is nagyon fontos...fontos, hogy érdekes legyen számomra.
A céges cuccok engem nem tudnak elvakítani. Van autóm is, telefonom is és notebookom is. A fizetésből telik bőven ezek fenntartására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!