Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen összegért váltanátok a...

Milyen összegért váltanátok a lentiek figyelembe vételével?

Figyelt kérdés

Munkahely váltáson gondolkozom. A jelenlegi juttatási csomagomban br. 600 ezres fizu, éves 1 millió cafeteria, céges kocsi korlátlan használattal, éves 15% prémium van, ezen felül céges telefon, notebook, stb.

Ti milyen összegért gondolkoznátok el a váltáson? Nekem van egy szám a fejemben, kíváncsi vagyok, hogy mennyire reális.

2017. júl. 13. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

nem csak a fizetés a lényeg

Nekem 650 a bruttóm, de 850 minimum esélye alatt interjúra se mennék el, telefonban ezért 900at mondok, de nem akarok munkahelyet váltani, mert van előrelépési lehetőség, nincs túlóra, oktatásokra is van keret, szuper a tàrsaság a főnököt is beleértve

2017. júl. 13. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Csak az összegért nem biztos, hogy váltanék. Inkább az érdekesebb munka, a kellemesebb munkakörnyezet, a jobb társaság lenne számomra motiváló.
2017. júl. 13. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
65%
Nettó 500-550 körülire. 450 alatt nem veszem fel a telefont. Valamint figyelek arra, hogy ne egy elprezisedett hippiközösségbe menjek programozni ahol reggeltől estig hazudoznom kell hogy az innováció milyen fontos és hogy nem pénzért dolgotok hanem hivatásból
2017. júl. 13. 21:53
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Az elsővel totál egyetértek. Még annyit hozzátennék, hogy a projekt is nagyon fontos...fontos, hogy érdekes legyen számomra.

A céges cuccok engem nem tudnak elvakítani. Van autóm is, telefonom is és notebookom is. A fizetésből telik bőven ezek fenntartására.

2017. júl. 13. 22:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Te szegény, borzalmas munkakörülményeid vannak, ebből nem lehet megélni, és csak kiég az ember :)
2017. dec. 14. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!