Egy biztosítási alkuszcégnél egy adminisztrátornak, adatrögzítőnek mi a dolga pontosan? FONTOS!
Adminisztrál és adatot rögzít...
A kötvényi adatokat/ügyfeleket rögízt, biztosítói lejelentéseket végez (postai és elektronikus úton), kapcsolatot tart (jellemzően a biztosítóval, tehát nem ügyféllel... emellett másolgat, scanelget...
ma 00:53 vagyok
Csak az a probléma, hogy nem rögtön fogod ezt megtudni. Várnak 2-3hónapot (míg letelik a próbaidő kb.), aztán dobnak bele a sűrűjébe. Egyébként ott ahol én voltam, hiába volt az adatrögzítő csajszi, mégis mindegyik ügynök magának papírmunkázott. Aztán ha sikerült valami nagy fogást mégis összeszednie szegény lánynak, akkor meg a főnöke elvette tőle, nehogy valamit elrontson címszóval és így persze a jó kis pénztől is elesett. Én hamar leléptem, eredetileg én sem ügynöknek mentem oda, teljesen más állt a hírdetésben és a nő is mást mondott, hogy meglévő ügyfeleik vannak, ők már nem keresnek újakat stb. blablabla...
Tényleg jól gondold meg!:)
Meg fogom gondolni.Úgy terveztem, hogy ha elmondják mi az és tetszik akkor elvállalom. Aztán bármi jellét adják azoknak amiket pl Te is elmondtál azonnal dobbantok, én nem akarok értékesítéssel foglalkozni, szar meló. Dolgoztam call centeresként, minden nap csuklott az anyukááám, de az mááás, mert telefonba le van szarva, de valaki a szemtől szembe elküld... hááát nemtom hogyan reagálnááám! Köszönöm a segítséget!
És ez első 3 hónapban tényleg adatrögzítéssel foglalkoztál, akkor mééég nem volt mááás feladat? Illetve kb mennyit fizettek minimum felett kicsivel azééért?
azt a helyzet adja, hogy mit kérdezz. Csak jól figyelj, hogy mit mondanak, mivel elég nyakatekerten bírják előadni a mondókájukat. De javaslom, ha vállalkozói igazolvánnyal jönnek (ez kell nekik, minél hamarabb), v. tanfolyammal, mert kell a sikeres vizsga, állj fel és végig se hallgasd őket. Kívánom, hogy ne ez legyen!
Majd írd meg a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!