Szereted a munkádat? Mit dolgozol?
Köszi az eddigi válaszokat megy a zöld pacsi.:) A további válaszolóktól kérném hogy ezekre a kérdésekre is válaszoljon:
Mit dolgozol?
Mennyi a fizu?
Mit szeretsz benne?
Mit nem szeretsz benne?
munkakör:
gépészmérnök
fizkó:
300netkó
mit szeretek?:
lehet rajzolgatni, TÖRPÖLNI
mit nem?:
emberekkel beszélni, dolgokat velük intézni (pedig arra járnak a nagy fizetések, ha az ember nem ért semmi nagyon felkapott dologhoz) :(:(
Mérnök, 450k nettó plusz egyéb.
F.asza, munka nem sok, laza a tempó, vannak cicák, meg ingyen kávé. Szeretem, de folyamatosan nézelődök, lassan ideje lenne egy nettó 600k fölé menni, mondjuk menedzsment irányban.
A szoftverfejlesztő gyereknek üzenem, hogy csináljon meg egy levelezős infós BSc-t, mert egy idő után tényleg ott lesz az a fal. Szakirányú diplomával magabiztosabb leszel, jobban néz ki az önéletrajzod, ja, és nagyobb mellénnyel fogod elküldeni a mindenféle hülye mánággereket a k..va anyjukba (mert a mérnöknek ne szóljon már be egy b..zigyerek ;-)
-executive chef
-nettó 3000 ezer euró
-világutazás, új kultúrák megismerése
-napi 12 óra munka vagy több , heti 7 napban
chief executive ?:D
CHEF executive? MIT FŐZŐL?
Szobalány, szeretem. A fizu kb. 160, de változik, mert szobára fizetnek. Mostanában sokat emeltek, régen kifejezetten rossz volt, most átlagos fizetés.
Szeretem a munkát, megbecsülnek a vendégek, sokkal jobb, mint egy átlag takarítás. Szeretem, hogy egyedül lehet dolgozni, ha olyan a nap, akkor alig kell beszélni valakivel, aránylag csönd van. Van jatt néha. Teljesítményre fizetnek.
Nem jó: ki lehet fogni nagyon gáz szobákat, ami tényleg undorító, és akkor nem végzel időben, mert az idő amúgy is ki van centizve. Aránylag nehéz munka, és sokat kell dolgozni. Nincs elég textil, vagy valami mindig hiányzik, pedig jó szálloda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!