Melyik a jobb? Ha szereted a munkádat, de keveset fizet, vagy ha utálod a munkádat, de normálisan fizet?
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 12:26
2/7 anonim válasza:
én inkább elsőt választanám,de eddig semmiről nem tudok amit élvezettel csinálnék
3/7 anonim válasza:
ha sz@rlapátolásból házat tudok venni 1-2 éven belül, akkor élvezettel lapátolnám a sz@rt. De sajnos azt se fizetik meg :(
4/7 anonim válasza:
2.
Motivál a normális kereset. Hiába szerettem pl. az irodai állásomat ha 80 ezer nettót kerestem.... egy idő után nem volt motivációm hogy felkeljek és bemenjek dolgozni.
5/7 anonim válasza:
Kereskedelem, 78 ezres fizetéssel és a többiről nem is szólva, azok az emberek akik odajárnak... Minden nap úgy mentem, hogy felmondok egy időszakban. Erre tegnap nekem mondtak fel. Nem ez volt az álommunkám, de a 0 Ft-hoz képest siratom azt a 78 ezret.
6/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy a jelenlegi helyzetedben mi a fontosabb. Ha pénzre van szükséged, néhány évig csinálhatsz jó pénzért utált munkát. De bele lehet betegedni egy olyan munkahelybe, amit az ember utál.Napi min. 8 órát olyan emberekkel / feladatokkal tölteni, amiket gyűlölsz, nagyon megterhelő. Ezért, ha nem vagy annyira rászorulva és van olyan szerencséd, hogy olyan munkád legyen, amit szívesen végzel, szerintem inkább azt válaszd.
7/7 Joe.38 válasza:
Havi 3000 Euroért jókedvvel lapátolom a szart is. Magyarországon vannak ilyen választási lehetőségek - ez kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!